|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έβαλα και τις πετρούλες μου και περιμένω παρατηρήσεις. Αν είναι αρκετές και αν είναι σωστά τοποθετημένες. Επίσης έφτιαξα τον ανακλαστήρα με αλουμινόχαρτο και σας παρουσιάζω και μια φώτο, όταν είναι φωτισμένο.
|
|
||||
|
||||
![]()
θελεις και αλλες πετρες!!
ανακλαστηρας δεν χρειαζοταν....θελεις σχετικα χαμηλο φωτισμο.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έτσι θα καταφέρεις να διμιουργήσεις μια πληθώρα σπηλιών και αρκετά ευρύχωρων, πράγμα το οποίο θα το εκτημίσουν δεόντως τα ψαράκια σου! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι εμπειρότεροι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα φαίνεται λίγο αφύσικο το στήσιμο των πετρών. Σίγουρα θέλεις περισσότερες πέτρες για να φτιάξεις 2 "στοίβες" στις άκρες του ενυδρείου οι οποίες καλό θα ήταν να φτάνουν μέχρι πάνω, κοντά στην επιφάνεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι λίγο δύσκολο για το πως θα σταθούν. θα προσπαθήσω να βρώ λύση.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και αυτό είναι βασικό μιας και η Αφρικάνες είναι "σκαφτιάδες" οπότε δεν θέλεις καμιά κατολίσθηση. |
|
||||
|
||||
![]()
πόσο σιλικόνη θέλει για να κολληθούν οι πέτρες? η σιλικόνη που έχω είναι μάυρη και σε 2 πέτρες που δοκίμασα μου τις έκανε χάλια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θέλει πολύ! Μια "ραφή" θα κάνεις λίγα εκατοστά. Αλλιώς λίγη σε μέγεθος φουντουκιού! Δεν θα την απλώσεις πάνω στην πέτρα. Μόνο στο σημείο επαφής! Μόλις στεγνώσει......και σεισμό θα αντέχει! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιβλία για κιχλίδες... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 5 | 27-01-08 11:14 |
Aλάτι για Κιχλίδες | angel1984 | Malawi | 3 | 29-10-06 11:24 |
ενυδρειο 100l για κιχλίδες | Carebean pirate | Malawi | 25 | 19-06-06 16:05 |
Συμβουλή για κιχλίδες | Liolios | Malawi | 6 | 07-02-06 00:32 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |