|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Από μετρήσεις πως είσαι?
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι μου δειχνουν κανενα προβλημα.....και παιθανε και αλλο σημερα guppy τωρα....και αυτο τα ιδια
|
|
||||
|
||||
![]()
Το κανένα πρόβλημα δεν λέει τίποτα, έχεις ήδη πολλά ψάρια, με τι μετράς με υγρά ή στικ?
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
-Ο καθαριστης που λες οτι εχεις ειναι CAE.Εχει μια σημαντικη κακια συνηθεια:"προσκολαται" πανω στο σωμα ψαριων με αποτελεσμα να αφαιρει την "βλεννα προστασιας" που υπαρχει στο σωμα τους με αποτελεσμα να γινονται ευπαθη και ευκολα προσβλητεα απο ιους,μυκητες κ.λ.π
-Επισης οι αποτομες κινησεις που κανει στρεσαρει τα αλλα ψαρια... -Γενικα, γνωμη μου παντα θα το χαρακτηριζα ως"κακο" ψαρι για κοινωνικο ενυδρειο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
oντως τωρα που το λες...εχω παρατηρησει οτι οσα κατεβαινουν κατω..τα κυνηγαει..αλλα δεν ημουν σιγουρος για το αν προκειται για "παιχνιδι"....και οντως κανει αποτομες κινησεις απο κατω προς τα πανω...δηλ. να τον πεταξω και να τελειωνει το θεμα...γιατι εχασα και αλλο guppie χθες...ηταν στο βυθο με εργωδεις αναπνοες...ηταν ζητημα ωρων..να πεθανει...απλα μου κανει εντυπωση οτι ολα αυτα τα ψαρια ηταν για 8 μηνες μαζι...χωρις κανενα προβλημα..και μεσα σε μια εβδομαδα..μου πεθαναν 4 (mollie - guppie)....και εγω ηθελα τα sae..και μου προεκυψε τελικα το χειροτερο..αμα βαλω sae τωρα θα εχω προβλημα ? η καλυτερα να τελειωνω μια και καλη με τον cae? τωρα τα ψαρια εχουν μεινει 14 και πιστευω οτι δεν ειναι πολλα τωρα για τα 80 l. και οι μετρησεις γινονται με stick
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξαφνικος θανατος ψαριων | Μικρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-03-07 09:29 |
DIY CO2 - Θανατος Ψαριων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 03-12-05 14:20 |
θανατος ψαριων | tolis_1234 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 15-03-05 23:22 |
Επειγον (Θανατος Ψαριων - Ασπρο Θολωμα) | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 08-03-05 14:31 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |