|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ή δουλειά είναι απλά εκπληκτική.
Ο ανακλαστήρας από τι είναι φτιαγμένος και πόσο κόστισε. Επίσης πώς τον στήριξες πάνω στο καπάκι? |
|
||||
|
||||
![]()
Τον στήριξε με τις ίδιες βίδες που έβαλε και τα Ωμέγα κλιπς. (2 σε 1 ο μαστοράκος μας)
![]() Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο: 1) Το plexy όταν είναι αναμένα τα φώτα παραμένει αδιαφανές ή περνάει το φως από τις λάμπες ? 2) Σε ματ ή αμοβολλημένο υπάρχει ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
που εισαι ρε μαστορα?? ο κοσμος εχει αποριες!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 01-05-08 στις 11:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω κυριοι το επιασα και στα χερια μου και το ειδαν το ματακια μου απο κοντα εινα ενα αριστουργημα μπραβο Νεοκλη ειναι τελειο φιλε θα σε προτιμησουμε αν θα χρειαστη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω σε σενα θα το φτιαξω το επομενο μου καπακι για αυτο μην κουραστεις πολυ απο τις παραγγελιες...
Ουτε εργοστασιακα να ηταν ρε κολλητε!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Νεοκλη. Παντα μερακλης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέσπασε με τα καπάκια Νεοκλή γιατί σε λίγο θα κολλάς μόνο sump και θα φτιάχνεις υπερχειλήσεις
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ τα παιδιά για τα καλά σας λόγια!!!
Σόρρυ για την καθυστερημενη απαντηση αλλά έλειψα για Πρωτομαγιά ενα διήμερο!!! ![]() halvas το Plexi ειναι τελειως αδιαφανες ακομη και οταν αναψουν τα φωτα... Φουλ μαυρο...!!! Σε ματ πρεπει να εχει δεν ειμαι σίγουρος ομως.... Ο ανακλαστήρας ειναι απο μαγαζι με ηλεκτρολογικά... παει με το μήκος η τιμη του... 8 ευρω το μετρο αν θυμαμαι καλα.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Καπάκι DIY | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 25-02-08 12:05 |
DIY καπάκι ενυδρείου/φωτισμός | PeLeCaN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-02-08 00:41 |
DIY Καπάκι | Cydox | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 22-10-07 12:53 |
Φωτισμός σε DIY καπάκι | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 12-11-05 18:41 |