|
|
|||
|
|||
![]()
Nομίζω ότι το μήνυμα έχει δωθεί από όλους.
Στο χέρι του φίλου μας είναι πως θα πράξει.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλα καλα μην βαρατε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου ούτε διάθεση να βαρέσουμε έχουμε, ούτε να κράξουμε, ούτε να το παίξουμε ξερόλες!Αυτά που σου λέμε να ΜΗν κάνεις το πιό πιθανό είναι να το κάναμε εμείς πρώτα και να την πάθαμε την ζημιά
![]() ΠΑΝΤΑ φιλικά! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τα ήξερα πριν γεννηθώ....
![]() Παρόλα αυτά με τις (.....) που έχω κατα καιρούς κάνει, έχω χάσει και ψάρια και κοράλλια. Πράγμα που δεν επιθυμώ (όπως και τα υπόλοιπα παιδιά) να πάθεις και εσύ. ¶ντε δώσε κανα ψαράκι σε κάνα φιλαράκι σου... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικο μου 108αρι | KARGIO | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 19-03-08 19:08 |
Να και το δικο μου 120αρι! | olshka | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 04-03-08 21:47 |
ετοιμο κ το δικο μου | fitilakias | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 21-12-07 19:42 |
Να και το δικο μου | ΒLACK VIPER | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-10-07 19:01 |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |