|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Chris129 θα μπορούσες να βάλεις photo από το ψάρι κριμπενσις?Και αν βάλω αυτά τι χρώμα άμμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι τα δικα μου κριμπενσις φιλε ειναι το ενυδρειο μου και ειναι 100λ εαν καταληξεις στα κριμπενσις εχω πολλα μωρα να σε δωσω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί κανείς να προτείνει και κάτι άλλο για να βάλω?Εννοώ ψάρι να είναι όμως μόνο κιχλίδες και πόσες!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις 4 labidohromis caeruleus1 αρσενικο 3 θυληκα και θα εισαι οριακα στα λιτρα σου φυσικα θελεις πολλη καλη κυκλοφορια νερου και καλο φιλτραρισμα για αυτα τα ψαρια
ΑΝ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (ΓΙΟΧΑΝ ΒΟΛΦΑΝΓΚ ΦΟΝ ΓΚΑΙΤΕ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris129 : 30-04-08 στις 22:23 |
|
||||
|
||||
![]()
Mπορείς φίλε να μου βάλεις photo από τα labidohromis acei?Αν ειναι εύκολο βάλε καμία thanks!Και τέλος τι στολισμό μπορώ να κάνω γιαυτά?Τι χρώμα άμμου,πέτρες μεγάλες,ξύλα,φυτά ζωντανά...........
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι μπορώ να βάλω???? | morfeas | Malawi | 8 | 05-10-07 00:48 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Τι ψάρια να βάλω? | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 01-03-07 22:28 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |
Τι ψάρια να βάλω? | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 01-02-04 03:01 |