|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- α και εγω μια φορα που το ανοιξα δεν ε ιχε μεσα βαμβακι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Enas : 29-04-08 στις 19:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε φιλε μηπως δεν εχεις φιλτρο? μια συσκευη σχετικα μεγαλη η οποια εχει μεσα σφουγγαρι ή υαλοβαβμακα και η οποια ειναι ή εσωτερικη ή εξωτερικη? αν μπορεις βαλε μια φωτο γιατι ετσι δεν μπορω να καταλαβω.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
για να προσθεσεις μια απαντηση δε χρειαζεταινα πατας το quote αλλα το post reply.. (το quote παραθετει απαντηση με βαση προηγουμενα κειμενα)... επισης αν μπορεις βγαλε φωτογραφια του εξοπλισμου που περιγραφεις και δε μπορουμε να καταλαβουμε τι εννοεις....
|
||||
|
||||
![]()
θερμοστατη βλεπω εχεις. βγαλε φωτο τις συσκευες που εχει μεσα και αυτα που περιγραφεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
ενταξει τωρα??????
|
|
|||
|
|||
![]()
επισης εχω δυο χηρες και αλλα 2 ψαρια οπου δεν γνωριζω την ονομασιΑ ΤΟΥΣ
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω την εντυπωση οτι στην τριτη φωτο βλεπω το σωληνα απο ενα φιλτρο βυθου....
κατω απο το χαλικι εχεις καποια μινι τελαρα που αφηνουν λιγο κενο και μπαινει απο πανω το χαλικι?? και ο σωληνας καταληγει μεσα απο το χαλικι σε ενα απο τα τελαρα αυτα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΤΛΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | tsagod | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-10-07 20:35 |
Ποια αντλια? | vasilakis | Κυκλοφορία | 14 | 13-10-07 15:37 |
αντλια νερου... | bas_754 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 17:28 |