|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο πετσοπας το εχει εκει γιατι θα το πουλησει, (οχι πως ειναι σωστο αυτο που κανει) Αν εχεις σκοπο να παρεις 400 λιτρα για το ψαρι στο εγγυς μελλον, δεν θα εχεις προβλημα. 2. κανε αναζητηση στο φορουμ και θα βρεις πολυ "υλικο" να διαβασεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και μετά από δυο εβδομάδες να πάρεις ένα 400αρι; Συγνώμη τότε για την παρανόηση. Είναι καλό πάντως όπως σου είπα και πριν να διαλέγεις ψάρια ανάλογα με το τελικό τους μέγεθος και όχι με το Μέγεθος που έχουν τώρα.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όχι, όχι. Έχω ένα 15άρι και θέλω να πάρω το 180άρι. Όπως και να έχει σε 2 εβδομάδες τα ψάρια απο το 15άρι φεύγουν επιστροφή στον πετσοπά. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία περιμένουμε να δούμε το καινούριο σου ενυδρείο και την νέα σύνθεση των ψαριών σου.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ολοκληρωμένο σύστημα CO2 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-01-06 19:21 |