|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο και πολυ ωραιες ριζες
μπραβο
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!!! οι ριζες ειναι ολα τα λεφτα και πολυ ωραια τοποθετημενες!!!
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου το ενυδρειο σου ειναι ολα τα λεφτα!Τερατακι και πανεμορφο.
Παρε σιγουρα 2ο φιλτρο θα το χρειαστεις.Απο οτι εισα εχεις φυτεμενες τις ανουμπιες στην αμμο.Βγαλτες και δες τες πανω στις ριζες. Κατα τα αλλα εχεις ενα στολιδι ενυδρειο να το χαιρεσαι.(αν και δεν ειμαι φαν του blackwater το δικο σου σκιζει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χαρμα
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο το σκοτεινο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο! Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου.
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ καλη δουλεια και ωραιο μεγαλο ενυδρειο.....Οι μετρησεις μπορει να ειναι τοσο χαμηλες αφου χρησιμοποιεις σχεδον μονο νερο απο ΑΟ.....Αν το πεχα δεν πεφτει απο διοξειδιο αλλα απο τα οξεα που παραγονται στο ενυδρειο και οποτε δεν εχει προβλημα για ελλειψη οξυγονου... (εχεις μπουκαλα διοξειδιου????) Το φιλτρο σου χρειαζεται μια ενισχυση, σκεψου να παρεμβαλεις και ενα φιλτρου αμμου, κανει θαυματα......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με δισκο; | gogos | Δίσκοι | 10 | 18-01-08 18:43 |
προβλημα με δισκο | gogos | Δίσκοι | 7 | 11-10-07 10:47 |
Δισκο-απορίες | johnny69 | Δίσκοι | 34 | 05-06-07 00:22 |
Mαυρα στιγματα σε δισκο | kosa11 | Δίσκοι | 31 | 15-12-05 19:12 |
βοηθεια χανω το δισκο μου...... | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 19-11-05 18:54 |