|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ηλία!!! Πολύ όμορφο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ομαδικη παρουσιαση...!! ηλια αυτα ο κοσμος τα εμφανιζει σιγα σιγα...τωρα μας τρεχουν τα σαλια!!! και παλι μπραβο!! υπεροχο!!!
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο.μπραβ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία μου αρέσουν οι πέτρες (το είδος), μου αρέσουν τα ψαράκια που έβαλες και φυσικά τα λίτρα του ενυδρείου.
![]() Έχω μόνο μία ένσταση όσον αφορά το στήσιμο των πετρών. Μπορεί και να είμαι επηρεασμένος από το θαλασσινό αλλά νομίζω ότι επειδή έχεις βάλει τη πλάτη, θάπρεπε τις πέτρες να μη τις κτίσεις κατά μήκος ομοιόμορφα σαν να ήταν τούβλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά άπαιχτο!!!!!!!
Τα θερμα μου συγχαρητήρια!!!! Όσο για τα ..... "τούβλα", εμένα προσωπικά μου αρέσει και έτσι!!!!!!!! Να ήξερες πόσο σε ζηλεύω!!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβοοοοο. Πολυ ωραιο
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν και δεν είμαι οπαδός της malawi,το ενυδρείο είναι πάρα πολύ όμορφο!!!
Συγχαρητήρια ![]() ![]() ![]()
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ηλία!!!
![]() Πολύ όμορφα τα maingano!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
malawi non-mbuna ενυδρειο | sagoth | Malawi | 27 | 02-04-08 13:28 |
Aλγη σε ενυδρειο malawi.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 20-01-08 22:56 |
νεο ενυδρειο malawi.. | jkaram | Malawi | 3 | 18-03-07 17:03 |
pleco σε ενυδρειο με malawi cichlids? | prodigy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-09-06 17:44 |