|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα.... που να μεγαλώσουν και λίγο.
Να σου ζήσουν! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν Σπυρο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις ευχες παιδια.
Οσο για το αν ειναι καλο που ειναι ψαρεμενα δεν ειμαι σιγουρος. Μαλλον θα προτιμουσα να ειχαν γεννηθει στην αιχμαλωσια και να μην ειχαν γνωρισει ποτε το ποταμι. Δεν το προσεξα καθολου αυτο οταν τα πηρα. Θα με δυσκολευε πολυ στην αποφαση μου. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σπυρο να τις χαιρεσε τις ψαρουκλες σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραίες οι ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ
![]() ''..κατι τσο@τσο@νακια 2 ποντους να κοβουν βολτες...'' χαχαχαχα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν συνηθίζω να γράφω εύκολα. Μου αρέσει να διαβάζω τα μνμ. και να μαθαίνω νέα πράγματα συνέχεια.........ΑΛΛΑ πρέπει να το πώ. Φίλε delta Α Ψ Ο Γ Ο Σ. Συγχαρητήρια για όλα όσα έκανες για τα μικρά σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω ολους για τις ευχες σας.
Ενα βιντεακι με τα corydoras μια εβδομαδα μετα μεσα στο ενυδρειο να τρωνε παρεα με τον "μεγαλο αδερφο". http://www.youtube.com/watch?v=lPUuTbpWPPM
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση Corydoras | georgetax | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 27-03-07 08:49 |
Corydoras | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 14-12-05 10:25 |
Corydoras julii | yannis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 26-11-05 12:02 |
corydoras | anasios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 10-09-05 00:45 |
αρρωστο Corrydoras Leucomelas | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 27-03-04 14:43 |