|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Οι μισές να πιάσουν θα έχουμε μονομαχάκια! Ετοιμάστε μονομαχοενυδρεία!!!!
![]() Τόλη πήρα έτοιμη τροφή, αλλά θα κάνω κι αυτό με το αυγό! Δεν πρέπει να μείνει ούτε το παραμικρό κομματάκι από τον κρόκο, παρά μόνο κάτι σαν λαδιά, σαν ψιλή σκόνη στην επιφάνεια του νερού. Κατάλαβα σωστά; Μανώλη το θυμάμαι! Παρακολουθώ συνέχεια την φωλία με αγωνία (αλλά και καμάρι ![]() ![]() Χθες το βράδυ που πήγα σπίτι και είδα την φωλία, ο αρσενικός είχε μαζέψει τ' αυγά σε ένα σημείο κι έκανε μια "σφαιρα" μ' αυτά, (1η - 2η φωτο) ίσως επειδή είχε πέσει η θερμοκρασία στους 27 οC. Δεν ξέρω γιατί, μάλλον λόγω καιρού. Ανέβασα τον θερμοστάτη, η θερμοκρασία όμως έπεσε στους 26, κι έβαλα 2ο θερμοστάτη. Κατάφερα να ανέβει στους 29 οC, αλλά αυτό "στοίχισε" ξενύχτι, έβαλα το ρολόι να με ξυπνάει ανα 2 ώρες και κοιτούσα. Έπρεπε να παρακολουθώ να μην ξεφύγει και ανέβει πολύ! Τέλος σταθεροποιήθηκε στους 29! Σήμερα το πρωί η φωλιά ήταν λίγο πιο μακριά από το σημείο που την πρωτοέφτιαξε, και τ' αυγά απλωμένα. (2η - 3η φωτο ) 4η φωτό: το περιβάλλον του ενυδρείου.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!!!!!!!!!! Συγχαρητηρια!! αντε με το καλο να σου ζήσουν!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Συνεχιζω να παρακολουθω με ενδιαφερον. Καλη συνεχεια. Εχεις σκεφτει για τη συνεχεια, τι θα κανεις με το γονο? Τι χρειαζεται δηλαδη να εχεις, μην πεσει το πασχα και ειναι ολα κλειστα, αν και ολο και καποιος θα βοηθησει στην αναγκη πιστευω. ![]() Σε βλεπω σε λιγο καιρο στις αγγελιες: Εδω οι καλοι μονομαχοι, για περαστε ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εύγε συναδέλφισσα!
![]() Έλειψα κάποιες μέρουλες (θα ανοίξω σχετικό post, ειδικά για σένα - μαζί δεν κουβεντιάζαμε για εκδρομούλες?) και με το που άνοιξα το gab, νά και τα ευχάριστα! Αύριο θα κάτσω να τα ξαναδιαβάσω με προσοχή! Συνεχίζω να παρακολουθώ κι εγώ με ενδιαφέρον.. περιμένουμε λοιπόν τα νεότερα! ¶ντε, με το καλό να γεννηθούν τα μικρά! ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Όπου ναναι πρέπει να σκάσουν!
|
||||
|
||||
![]()
lucy εχω ενα ωραιο 20λιτρο και περιμενει....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!!!
ΕΧΩ ΜΩΡΑ ![]() ![]() ![]() Αγγελία: Χαρίζονται μονομαχάκια!!! ![]() Παιδιά, δηλώστε όλοι γιατί είναι τόσα πολλά που πήγα και κοιτούσα στο ντουλάπι πόσα βάζα σάλτσας έχουν αδειάσει!!! Αχ Τόλη τα έλεγες εσύ αλλά ποια να σ' ακούσει; ![]() Πλήρες ... ρεπορτάζ σε λίγο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζεύγος Μονομάχων | natalie885 | Bettas | 21 | 10-12-07 19:57 |
Εισαγωγή Μονομάχων | Zorba_The_Freak | Bettas | 9 | 25-02-07 03:02 |
όλοι οι τυποι ουρας των μονομαχων | deMetrIs | Bettas | 0 | 28-10-06 23:51 |
Συμβίωση θηλυκών μονομάχων | cbr929 | Bettas | 12 | 03-05-06 01:05 |
ζευγάρι μονομάχων | bakogiannisd | Bettas | 9 | 26-01-06 00:29 |