|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη (χοντρος) αλλα ειναι τα λιτρα κι αλλα βλεπουν τα ματια σου...ποσες μερες κανεις να ξεμεθυσεις??
φιλε μου πολυ ωραιο το ενυδρειο σου..πολυ φυσικο, μπραβο!!! ομως εγω θα το χαρω ακομη περισσοτερο οταν φουντωσουν σε λιγο τα φυτακια σου..τι να κανουμε μ'αρεσει το πρασινο...να ποσταρεις παλι σε λιγο καιρο να το χορτασω με φυτουλια...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πλάκα κάνω!!!
|
||||
|
||||
![]()
...κάτι "με χαλάει" και κάτι ΔΕΝ "με χαλάει" σ'αυτό το ενυδρείο... είναι κάτι σαν το "επιμελώς ατιμέλητο" που λέμε στο κούρεμα...! (
![]() Με λίγη μεγαλύτερη προσοχή στη σύνθεση των κατοίκων, λίγο "διόρθωση" των παραμέτρων του νερού και λίγο διακριτικό κρύψιμο του εξοπλισμού, σίγουρα θα γίνει ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο!! Ενα πολύ ομορφο ενυδρειο! Μου αρεσει παρα πολύ....οι ριζες ολα τα λεφτα!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεοκλής Φυτεμένο-Κοινωνικό | Neoklis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 09-05-08 20:00 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |
120 λίτρα κοινωνικό | violinist | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 06-04-07 14:52 |
Κιχλίδες σε 200 λίτρα | petros | Malawi | 10 | 10-02-06 22:39 |
Εheim 2213 ή 2215 για 200 λίτρα; | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 27-09-05 22:24 |