|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...!!!
Κοίτα που άρχισα τωρα να το σκέφτομαι σιγα σιγα για τον διαγωνισμό.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eυγε Νεανισκε μου!
Μη τυχον δε στειλεις στο διαγωνισμο, δε σου ξαναμιλαω!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
good good good
![]() Πολύ όμορφο ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μετά απο 15 μέρες πλήρους απουσίας....
To micranthenum δεξια το ειχα βγάλει σχεδόν όλο για να το μοιράσω... ![]() Σταυρούκο δες και την amania στρατηγέ μου εξω απο το νερο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λειτουργούσε βέβαια ταίστρα και αυτόματη λίπανση.... Τα φυτά ωστόσο κιτρίνισαν ελαφρώς... Μαλλον ήθελαν επιπλέον "φαγάκι", ήταν καλομαθημένα βλέπετε.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το διάστημα που έλειψα ωστόσο είχα και 2 νέα....
Το 1ο είναι ότι τελικα ήταν ζευγαράκι τα απιστο και είδα πολλά πολλά μικρά μωράκια.... Το τι ξύλο τρώνε τα cory δεν λέγεται.... Και γενικά ότι τολμαει να πλησιασει τις τρώει γερα.... ![]() Το 2ο (και κακο) ειναι οτι οταν γύρισα είδα τον αρσενικό να του λείπει το κάτω χείλος.... ![]() Ξέρετε από τι μπορεί να έγινε αυτό....? Ξύλο αλλα με ποιον??? ![]() ![]() Παρόλα αυτά δείχνει υγειές και απομακρύνει συνεχως όποιον παει να πλησιασει... |
|
||||
|
||||
![]()
κουρευε νεο...κουρευε.....
by the way... ο τασος θα ερθει αυριο μεθαυριο 1ον..ελα κι εσυ για καφε... 2ον ..αν δε μπορεις εχεις κατι για μενα απο κατερινη....μπορεις να του τα δωσεις να μου τα φερει? 3ον...αν περισσευει κανα κλαδεμα απο το κοκκινακι σου...στειλεεε ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- ουπς!! τωρα ειδα το δευτερο μερος!!! να σου ζησουν τα μωρα......αλλα τι εγινε με τον αρσενικο?? τι χτυπημα μπορει να ηταν αυτο?? φοβερο!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελικά, θέλω liquid doser και καλύτερη ταίστρα επειγόντως.. Το doser είπες το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, έτσι? Την ταίστρα? Την έβαλες πριν φύγεις? Ή τη δούλεψες κι αυτήν?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Αλγες τίποτα... Και πιστεύω ότι και τα νιτρικά μου είναι πολύ χαμηλά λογω φυτομαζας...
Ταιστρα χρησιμοποιησα αλλα με φειδώ την τροφή... μια φορα την μέρα και λίγο... Ισα ισα να τσιμπανε λίγο.... Τώρα έχει να πέσει μάσαααα... ![]() Υ.Γ.: Κανείς για τον αρσενικό μου plz... Υπάρχει ελπίδα να επουλωθεί άραγε? ![]() ------------------------- Παράθεση:
Και αμα σου πω τι λιπάσματα ρίχνω σε 140 λίτρα θα παθεις νταμπλα.... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neoklis : 06-05-08 στις 16:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νάσος Αναγνώστου (Κοινωνικό - Φυτεμένο) | Νάσος Αναγνώστου | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 09-06-16 10:58 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |
BETTA - κοινωνικό | Teo1 | Bettas | 10 | 26-05-07 23:02 |
akisk (κοινωνικό φυτεμένο 230lt) | akisk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 24-04-07 19:58 |
60άρι κοινωνικό. | Nrgman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-06-06 17:49 |