|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ Μανο!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό φαίνεται το κομμάτι που επέλεξες. Είναι ελαφρύ και πορώδες?
Όλη την Κυριακή αυτό ψάρευες??? Η βάση μου φαίνεται λίγο "γκουμούτσα", αν δεν μπορείς να την κρύψεις, θα έλεγα να την αντικαταστήσεις με eggrate. Το χημικό φίλτρο, πρέπει να είναι σε λειτουργία από την πρώτη μέρα. Καλή συνέχεια.
|
|||
|
|||
![]()
NPS
Καλό φαίνεται το κομμάτι που επέλεξες. Είναι ελαφρύ και πορώδες?Η μεση μου το ξερει.δεν θα τολεγα οτι ειναι ελαφρυ.αλλα ουτε και ιδιαιτερα πορωδες με εξαιρεση μερικες μικρες τρυπουλες Όλη την Κυριακή αυτό ψάρευες??? Βασικα Κυριακη ειχαμε εργασιες κηπου με τους αλλους ενοικους και επειδη δεν εμφανιστηκαν ![]() ![]() Η βάση μου φαίνεται λίγο "γκουμούτσα", αν δεν μπορείς να την κρύψεις, θα έλεγα να την αντικαταστήσεις με eggrate.Επειδη το ενυδρειο ειναι πειραματικο το aquascape σε αυτη τη φαση ειναι δευτερευον.Παντως για ενα 400 ειναι οτι πρεπει ![]() Το χημικό φίλτρο, πρέπει να είναι σε λειτουργία από την πρώτη μέρα. Σημερα το βραδακι θα μπει και ο ανθρακας Καλή συνέχεια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα σας
Παρατηρησα μια αλλαγη σε ενα οργανισμο και συγκεκριμενα αλλαγη χρωματος.Μαλλον πρεπει να ειναι καποιο ειδος την οικογενειας phylum parifera(sponges) αλλα δεν ειμαι σιγουρος.περιμενω γνωμες ![]() Στις φωτογραφιες ειναι διπλα στο ροζακι που και αυτο δεν γνωριζω τι ειναι!Απο λευκο εγινε κιτρινο Το ενυδρειο μεχρι στιγμης δουλευει χωρις καμια απωλεια.φτου φτου.Ταιζω λιγο καθε μερα flakes .Μερικες φωτο ακομα.... Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Οι φωτογραφιες.....
![]() ![]() Η συγκριση γινεται με την φωτογραφια στο post 56 4η φωτο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία...
Να ξέρεις ότι οι αχινοί τρώνε την κοραλλίνη....με αυτούς τα βράχια σου θα είναι πάντα άσπρα...
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ειναι Γιαννη,απ'οτι εχω διαβασει οι αχινοι τρεφονται με αλγη που βρισκονται στους βραχους.ειναι γενικα της νυχτας.Εκεινο που εχω παρατηρησει ειναι οτι προτιμουν σκιερα σημεια του ενυδρειου.
Για τον οργανισμο γνωριζουμε κατι?Ειναι οντως καποιο ειδος σγουγγαριου ,οπως και το προκαλεσε την αλλαγη χρωματος? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο-την αποψη σας για εξοπλισμο | Jimmy996s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 03-02-08 01:19 |
Ποιο φίλτρο για ενυδρείο 180 λίτρων? | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-05-06 18:11 |
λαμπες για jewel rio 180.??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-05 14:33 |
Συμβουλες για εξοπλισμο CO2 | SpyrosK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 30-06-05 08:22 |
Βοηθεια! Ψαχνω πηγες για εξοπλισμο. | vlu | Λοιπός εξοπλισμός | 26 | 01-03-03 17:21 |