|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις Αμμωνίας - ΝΟ2 και Νο3 άμμεσα!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ποιες ειναι οι ιδανικες μετρησεις κατα τη γνωμη σου για την γεννηστρα στα παραπανω που αναφερεις και ανεξαρτητως μετρησεων πρεπει να γινει κατι αλλο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου οι μετρησεις σου πρεπει να ειναι αμωνια 0 και να φαινονται τα νιτρικα σου (που σημαινει οτι εχεις "στρωμενο" φιλτρο)
Στην δικη σου περιπτωση αμα οι μετρησεις σου δεν βγουνε καλες πρεπει να κανεις μια μεγαλη αλλαγη νερου και εφοσων εχεις στρωμενο ενυδρειο να παρεις μπολι απο αυτο και να μπολιασεις την γενηστρα σου ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω.θα μετρησω και θα σας ενημερωσω
|
|
|||
|
|||
![]()
Και ασχετως αυτων, τα ψαρια δεν ζευγαρωνουν οποτε θελουμε εμεις αλλά οποτε θελουν αυτα. Κι αυτο μπορει να γινει αυριο, η σε ενα μηνα, η σε ενα χρονο.
|
|
|||
|
|||
![]()
μα εγω φιλε Tolis δεν αναφερα οτι θελω να ζευγαρωσω τους δισκους μου με το ζορι αυριο το πρωι....Οι δισκοι το οποιο αναφερομαι προερχονται απο αποτυχημενη γεννα μεσα στο μεγαλο ενυδρειο και ειχαν προηγηθει τουλαχιστον 15-20 γεννες (αποτυχια ολες μεσα στο μεγαλο ενυδρειο)το οποιο στο διαστημα που μεσολαβησε μεχρι να φτιξω την γεννηστρα γεννουσαν καθε εβδομαδα.εγω ερωτησα λοιπον γιατι μπορει να σταματησαν ξαφνικα;μηπως λογο αλλαγης περιβαλλοντος κ.τ.λ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα δεν μας τοπες...
Περα απο αυτό, δεν ειναι στοιχειωδες οτι το ενυδρειο πρεπει να ειναι στρωμενο? Και προφανως η αλλαγη συνθηκων θα αναστειλει καθε διαθεση για αναπαραγωγη, ποσο μαλλν αν οι συνθηκες δεν ειναι ιδανικες. Μηπως θα επρεπε πρωτα να εξασφαλισεις ιδανικες συνθηκες και ΜΕΤΑ να μεταφερεις τα ψαρια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
καμια προταση? | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 09-10-07 17:59 |
καμια προταση? | angel | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 21-08-07 22:03 |
ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ? | georgetax | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-03-07 00:59 |
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ? | georgetax | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-03-07 10:20 |