|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το λάθος που αναφέρει ο Σταύρος είναι η πιθανή χρήση άμμου αντί του ψιλού χαλικιού... δεν πειράζει, παραμένει υπέροχο και το χαλίκι άλλωστε είναι καλυμμένο!
Για να μή φανεί οτι θέλω να μειώσω την αξία και ομορφιά του ενυδρείου του φίλου μου (εκείνη την Αmania τι την ταίζεις βρε Νεοκλί και πήρε τέτοιο χρώμα ) στο λάθος που αναφέρομαι είναι οτι όπως και εγώ έτσι και ο Νεοκλίς άφησε την Riccia να κολλήσει στο μπροστινό τζάμι με αποτέλεσμα να φαίνεται στη φωτογραφία μία σκοτεινή περιοχή.Το ίδιο έπαθα εγώ με την parvula ενώ στα σημεία που απέχει έστω και 1 εκ απο το μπροστινο τζάμι υπάρχει πιο ομοιόμορφη κλιμάκωση της υψομετρικής διαφορας με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη αίσθηση του βάθους αν με καταλάβατε. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι είναι τέτοιων προδιαγραφών...
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο Νεοκλη !!! Μπραβο !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nεοκλη Α-Ψ-Ο-Γ-Ο.Ευτυχως στον διαγωνισμο θα εισαι σε αλλη κατηγορια και δεν θα εχω τοσο δυνατο ανταγωνιστη.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την εκανες τελικα εεεε???? Οντως ο aaaooll εχει δικιο. οι φωτο το αδικουν. Και επειδη το εχω θαυμασει αρκετες φορες απο κοντα το μονο που μπορω να πω ειναι ενα μεγαλο μπραβο και μεσα απο το GAB.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενας πανεμορφος υποβρυχιος κηπος!! Χιλια μπραβο !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νεοκλής ο Νεοαμάνο !!!
Πολύ καλό. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο!!!Πολυ ωραιο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου αρεσε πάρα πολύ Νεο-αμάνο!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χιλια συγνωμη........... θα κανω μια ακομη προσπαθεια..?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρ' όλα αυτά δεν νομίζω Σταύρο ότι μειώνεις καθόλου την υπέροχη δουλειά που έχει κάνει ο Νεοκλής με το εποικοδομητικό σου σχόλιο, δεν θα έπρεπε να ανησυχείς για κάτι τέτοιο, ίσα ίσα. Το ενυδρείο του Νεοκλή ούτως ή άλλως είναι εξαιρετικό! |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο το ενυδρειο σου !! Μου αρεσει πολυ πολυ πολυ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όταν πρωτοείδα το ενυδρείο του το θαύμαζα συνεχώς.. Όμως πριν λίγες μέρες που το ξαναείδα όπως το παρουσιάζει μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Παραδεισένιο. Δάσκαλε των φυτών Νεοκλή! Θα μου λέιψει το ενυδρείο σου!
Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα πέρα από τα ντοπαρισμένα νέον σου!! Απίστευτα! χεχε! Α!! Όταν ξαναφτιάξεις φυτεμένο, πρόσεχε!! Όχι πολύ φως..!!! Δεν πρέπει όλα τα φυτά να είναι κόκκινα!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά την πας ρε αλήτη!!!!!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!
Το moonlight τι το θές ρε???? Έτσι και αλλιώς τις βραδυνές ώρες τόσο μεθυσμένος (στην κυριολεξία κόφας 7 μπροστά 8,5 πίσω ξέρεις εσύ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απαιχτο!!!!δεν ανεβαζεις και καμια φωτο υψηλης αναλυσης να το βαλουμε wallpaper?
|
||||
|
||||
![]()
Παραδεισενιο!!!!Συγχαρητηρια!
|
|
||||
|
||||
![]()
...τι λες τώρα ρε φίλε....σούπερ, κι όλα τα άλλα είναι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζεσε τον Z_X και εφυγες για διαγωνισμο...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νάσος Αναγνώστου (Κοινωνικό - Φυτεμένο) | Νάσος Αναγνώστου | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 09-06-16 10:58 |
erling (φυτεμένο κοινωνικό) | erling | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 13-02-08 23:49 |
BETTA - κοινωνικό | Teo1 | Bettas | 10 | 26-05-07 23:02 |
akisk (κοινωνικό φυτεμένο 230lt) | akisk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 24-04-07 19:58 |
60άρι κοινωνικό. | Nrgman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 13-06-06 17:49 |