|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν μπορείς και έχεις κάποιο σύστημα CO2 με ΚΗ 3-4 καλά θα ήταν να είχες PH στο 6,6 εφόσον διατηρείς και αρκετά φυτά γιατί τους αρέσει και το χαμήλό PH εγώ τα έχω σε 6,4 και έχουν κλείσει χρόνο ζωής 2 χρόνια (απο 40 κομμάτια έχασα μόνο 5) πήραν μέγεθος κοντά στα 5 με 6 εκατοστά αρκετά κομμάτια και έχω δεί πολλές φορές θυληκά κατα τις πρωινές ώρες με σβηστά τα φώτα να αμολάνε αυγά ,χωρίς τύχη βέβαια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νεες φωτο εδω...http://www.aquatek.gr/vb/showthread....588#post255588 Ευχαριστω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη petros : 18-04-08 στις 12:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Μια ακομη ερωτηση TUBIFEX κανει για τους καρδιναλιους και καθε ποτε μπορουμε να τους δινουμε???
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Με τη σημερινη πληθωρα τροφων, το tubifex καλυτερα να το αποφευγουμε καθοτι δυνητικα μπορει να γινει πηγη προβλημάτων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι προβληματα sir , δωσε μας τα φωτα σου....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το tubifex λεγεται αλλιως και σκουλικι των υπονομων.
Εχουν την ιδιοτητα να τρωνε μικροβια και επιβιωνουν σε νερά που απέχουν παρα πολυ απο το να λεγονται καθαρά... Ειναι φορεας ενος τουλαχιστον ενυδρειακου παρασιτου, αν και το θεμα λογω της φυσης του δεν ειναι και τοσο καλα ψαγμενο. (Υπαρχουν πολλα ειδη τετοιων σκουλικιων τα οποια ομως δεν αναγνωριζονται ευκολα γιατι αλλαζουν μορφη αναλογα με την αλατοτητα, τη διαθεσιμη τροφή και αλλα τετοια..) Απο την αλλη, ειναι εφικτο να καλλιεργηθουν σε πιο "καθαρες" εγκαταστασεις, αλλα ποτέ δεν ξερεις αν καποια ειναι "wild caught"... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppies με Cardinals? | MiziGr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 11-09-12 12:56 |
kribensis & cardinals | imichal | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 11 | 23-02-08 22:39 |
Ασθενεια σε cardinals??? | kostas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 13-05-05 08:43 |