|
|
||||
|
||||
![]()
Lucy έσκισες (ψαχνω το θαυμαστικό στο πληκτρολόγιο και δεν το βρίσκω, θα έβαζα πολλά).
Θαυμάσια δούλεια και ωφέλιμη, σε λίγες μέρες που θα είναι είναι έτοιμη η λίμνη μου, απαγορεύεται ξε-απαγορεύεται θα πάρω τα βουνά με τις φωτογραφίες σου στα χέρια. Η λίμνη μου προχωράει, με πολλές πατέντες και τα ανάλογα ρισκα που αυτές συνεπάγονται. Τραβάω φωτογραφίες και επιφυλασσομαί. |
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ
![]() Καλή επιτυχία με την λίμνη σου!!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
βρηκα αυτα τα φυτα σε ενα ρυακι στο ορος παστρα
![]() ![]() και τα δυο υπηρχαν και εξω και μεσα στο νερο το πρωτο αναπτυσσοταν σαν γρασσιδακι στις οχθες οπου το νερο ισα που το καλυπτε και τα δυο ηταν σε πολυ σκιερα μερη Lucy ονομασιες πως γινεται να βρουμε; |
|
||||
|
||||
![]()
Με πολύ, μα πάααααρα πολύ ψάξιμο στο ίντερνετ. Εγώ δεν έχω καιρό ν' ασχοληθώ λόγω φόρτου εργασίας.
Έχω χρόνο να ψάξω στο ίντερνετ ... κουράγιο και καθαρό μυαλό δεν έχω! Ψάξε για βρύα που είναι το πρώτο φυτό και για πτεριδόφυτα που πιθανόν να είναι το δεύτερο. Είναι πολύ συνηθισμένα στην ελληνική φύση, αλλά και πανέμορφα!!! Τα έχω και τα δυο.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανανέωση φυτών,φωτισμού και CO2... | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-10-07 01:17 |
Αναγνώρηση φυτών | illvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-10-07 16:40 |
Αναγνώριση φυτών | GhostShip | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-04-07 04:57 |
Κιτρίνισμα χαλικιών και πλαστικών φυτών; | michalis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 29-02-04 16:21 |
Πρόβλημα άλγης και ανάπτυξης φυτών | NTABOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 11-12-03 16:49 |