|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πως γινεται αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεί όταν δεν φαίνονται καθόλου φυσαλίδες.
Αλλά αυτά γίνονται με άλλους τρόπους διάχυσης ή διαχυτήρων - πιό αποτελεσματικούς. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ την διάχυση την κάνω με το φίλτρο. Αλλά επειδή κατά διαστήματα κάνει την γνωστή εκτόνωση και επιπλέον έκανε και έναν σπαστικό θόρυβο, έβαλα ένα κομματάκι σφουγγάρι και όλα καλά. Απλά μου έχει κόψει λίγο τη ροή του φίλτρου!
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως την διαχυση την κανω με αυτο εδω.
http://www.ferplast.com/marexeng/pro...1/Default.aspx η φυσαλλιδα μπαινει μεσα στο κουτι και εκει με το μοτερ διασπατε και δεν φαινεται τιποτα. τωρα για το αν κανει καλη δουλεια δεν ξερω. αλλα αν παρω παραδειγμα απο τα φυτα μου μαλλον κανει πολυ καλη. το μονο κακο ειναι οτι χρειαζεται συχνα καθαρισμα.αν οχι μια φορα την εβδομαδα τουλαχιστον ανα 2 βδομαδες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τοποθετηση mangrove? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-07-06 20:43 |
Τοποθετηση Phep 98129 | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 15-04-06 00:10 |
τοποθετηση uv..? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-11-05 11:52 |
Τοποθετηση Υποστρωματοσ ? | hoby | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-10-05 13:59 |
Τοποθετηση A/O | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 13-09-05 17:29 |