|
|
||||
|
||||
![]()
Περίπου 2-3 πόντους πάχος και κανα 2-3 τετραγωνικά για να το βάλω κάτω από τις πέτρες και το υπόστρωμα σε ενυδρείο που ετοιμάζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μαγαζια με υλικα οικοδομων ρωτησες? δοκιμασε και το λεγομενο καρυματ( αυτο που στρωνουμε κατω ατομικα στο γυμναστηριο.)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρώτησα σε μαγαζιά οικοδομικών και δεν βρήκα. Αν ξέρει κάποιος διέυθυνση απο κάποιο μαγάζι που πουλάει ας βοηθήσει. Το κάριματ νομίζω δεν θα μου κάνει φίλε γιάτι θέλω σκληρό υλικό να βαλώ και πίσω και πλαί για θερμομόνωση εκτός απο τον βυθό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Iσως σε καταστήματα με μονωτικά υλικά;
Στη Μοναστηρίου απέναντι από Αγίους Πάντες, έχει ένα μαγαζί με μονωτικά από το οποίο πριν από χρόνια είχα αγοράσει φελλό σε φύλλα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη ...
|
||||
|
||||
![]()
Σε όλες τις μάντρες με υλικά οικοδομών
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποιά περιοχή σε βολεύει; Πολλά έχει πάντως μετά το γήπεδο Χαριλάου, στην γωνία που στρίβοντας δεξιά σε βγάζει στο φανάρι Εγνατία με Βούλγαρη, ή στρίβοντας δεξιά αμέσως μετά από το παραπάνω μαγαζί, στον δρόμο που σε βγάζει πάνω από την πρώτη γέφυρα που συναντάς φεύγοντας για Χαλκιδική.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει και το πρακτικερ κομματια που χρησιμοποιουν σε κατασκευες με γυψινα με κανα 5€ 5-6 κομματια αν θυμαμαι καλα 60*60 παλι αν θυμαμαι καλα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για φελιζόλ! | parrot | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 30-01-07 15:37 |
Εύρεση φελιζόλ | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 02-10-06 10:52 |
Πολυουρεθάνη αντι φελιζόλ; | dmnds | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-08-06 07:56 |
Ο ρόλος του φελιζόλ... | Minas78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 07-04-05 23:07 |
Αγορά Φελιζόλ | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-08-04 08:44 |