|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσα καλά λόγια ειπώθηκαν..
![]() Και για να προλάβω τους επόμενους: παρατηρήσεις θέλομεν! κριτική και προτάσεις για να κάνουμε και κανα βήμα μπροστά!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να δοκίμαζες να παίξεις και με κανένα κόκκινο φυτό!!!!
|
|||
|
|||
![]()
To Crinum ειναι calamistratum και παρ ολο που ειναι μπροστα ειναι τοσο διακριτικο και κομψο που μπορεις να το αφησεις εκει.
Ο εχινοδορος θα γινει μεγαλος για τη θεση που ειναι. Οντως θα πρεπει να περιμενεις τη λιμνοφυλλα να αυξηθει και να σου κρυψει το φιλτρο, και οντως με μαυρο φοντο πισω θα δειξει αλλιως. Για τη ludwigia μπρος δεξια εχεις δικιο - ειναι αταιριαστη, θα μπορουσες στη θεση του να βαλεις κρυπτοκορινες. |
|
||||
|
||||
![]()
χοντρούλη μου πολύ ωραίο το ενυδρείο σου και πραγματικά σε σχέση με τη προηγούμενη παρουσίαση έχεις κάνει θαύματα. αλλά πολύ μπλα μπλα ρε αδερφούλι, μήπως καλύτερα να μασάς;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι το ενυδρειο σου!Εμενα μ αρεσει και η μος στο ξυλο και οταν την απλωσεις και σε ολο το βυθο θα γινει πολυ καλυτερο. Τωρα απο προτασεις, κατ αρχην μαυρο φοντο. Λιγο αν συμαζευες την υγροφιλα και πηγαινες το κρινουμ λιγο πιο πισω, οχι να το βγαλεις.Τελος θα σουλεγα (παρα τις οποιες χρησιμοτητες βλεπεις) να βγαλεις το κερατοφυλο.Ετσι κι αλιως εχεις πολλες κρυψωνες για τα νεογεννητα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα μεγαλο Μ Π Ρ Α Β Ο και απο μενα, καμια σχεση με το πως ηταν πριν, θα συμφωνησω και γω με τους προηγουμενους για το μαυρο χαρτονι, και επισης και η moss και το κερατοφυλο μου αρεσαν πολυ.παντως ειναι πανεμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!!! Μπράβο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δν θα πω ψεματα, δεν διαβασα τιποτα απο αυτα που εγραψες στην παρουσιαση
![]() Απλα ειδα τις φοτο και εχω να πω μπραβο σου χοντρε ,αν μη τι αλλο το ενυδρειο σου το εχεις φτιαξει με πολλη ορεξη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εύγε νέε μου !! πολύ καλύτερο σε σχέση με το αρχικό (τι καλύτερο δηλαδή, τώρα είναι ενυδρείο). Τα μην επαναλάβω ότι είπαν οι προλαλήσαντες, όλες οι παραινέσεις καλώς έγιναν. Επίσης να πω ότι το αδικείς λίγο με τις φωτογραφίες σου, πρόσεξε το διάφραγμα και την ταχύτητά σου για να μην μπαίνει τόσο φως στη φωτογραφία. Τέλος, αλλά όχι ελάχιστο, να σε ενημερώσω ότι στα φυτεμένα πάντα σε "ενδιάμεση" φάση είμαστε, ποτέ δεν τελειώνει αυτό το βιολί, πάντα υπάρχει κάτι να αλλάξεις!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περίμενα τόσο καιρό να δώ την εξέλιξη απο το ενυδρείο σου και να το!!!!! Καταπληκτικό!!! Μου αρέσει πάαααρα πολύ!!! Είδες,δε θέλει κόπο αλλα τρόπο!!! Όπως σωστά είπες αν βάλεις μαύρο χαρτόνι θα δείξει ακόμα πιο πολύ!! Καλή συνέχεια!!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενός "Ι wanna be nano-reef" | chrisx | Reef | 18 | 26-04-13 22:58 |
Ο μονομάχος μετακόμισε...Παρουσίαση νέου "σπιτιού" του!!! | kostasthess_ | Bettas | 10 | 09-04-08 10:36 |
Παρουσίαση:Η σιαμέζα "Βίλλη" μου!! | stat | ¶λλα ζώα | 14 | 29-03-07 23:04 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |