|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν είναι να βάλει τότε όντως ο φωτισμός δεν αρκεί.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τότε, θέλει το λιγότερο άλλη μια 25άρα άσπρη.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο χρησταρα, πολυ ομορφο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια και το καλωσόρισμα!
bill :Κοράλια θα βάλω αλλά όχι κάτι απαιτητικό (θα κινηθώ σε μανιτάρια, polyps κλπ). Ανατάραξη επιφάνειας υπάρχει αν και δεν φαίνεται. Τώρα στον φωτισμό έχεις δίκιο, αλλά αν δεν γίνει κάποια πατέντα με το φωτιστικό, θα προχωρήσω πολύ αργότερα σε αναβάθμιση του, όπως και στην προσθήκη skimmer. Η koralia δεν σκάβει γιατί "χτυπά" πάνω σε βράχο. accnt :για τον επιπλέον βράχο που λες το σκέφτομαι και εγω για 1-2 κομμάτια ακόμη. Θανάση (thanpapa): για τις αντλίες έβαλα συνημμένο ένα γραφικό των θέσεων που είναι τοποθετημένες. Αν θεωρείς ότι κάποια θέλει αλλαγή πες μου. Βασικά για την επιφάνεια "παίζει" η 1 eheim και το φίλτρο. Για το aquascaping αν προσθέσω 1-2 κομμάτια που λέω πιο πάνω νομίζω θα έχω το ύψος που αναφέρεις. Κώστα (klaz) : Συμφωνώ δεν ήταν τίποτα (αν εξαιρέσεις ότι πούλησα ψάρια, εξοπλισμό και 4-5 ενυδρεία για να μαζέψω τα λεφτά κι ακόμη δεν έχω κάνει τίποτα) ![]() Για το τείχος που λες δεν έχεις άδικο, αλλά ο χώρος με περιορίζει. Έκανα μια προσπάθεια για 2 νησάκια αλλά δεν ... Ισως η προσθήκη 1-2 κομματιών από πάνω, που ανέφερα και πριν να αλλάξει λίγο το σκηνικό. accnt και Mάνο (PascM): Αν συνεχίσω να ακούω τον Μάνο θα μπω φυλακή για ακάλυπτες επιταγές ![]() Μέσα στο μπέρδεμα ξέχασα να ευχαριστήσω και τον Δημήτρη (water polo) στον οποίο ανήκε και το ενυδρείο, ο οποίος για ένα μήνα προσπαθούσε να επιλέξει από τα 3-4 ενυδρεία του το καλύτερο για να μου το στείλει!
|
||||
|
||||
![]()
Βρε τώρα θα αρχίσουν να σου έρχονται frags σε λίγο σταματάνε (σχεδόν..) τα έξοδα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατα τη γνωμη μου θα ηταν καλυτερα αν η Koralia δεν κοιτουσε προς τα κατω, αλλα την εβαζες ακριβως απεναντι απο τις αλλες για να γινει κατα καποιο τροπο random turbulence. Στο σημειο που χτυπαει τωρα δεν υπαρχει τιποτα, αλλα αν αργοτερα βαλεις κατι, τοτε το σταθερο ρευμα νερου θα το ενοχλησει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μονομάχος μετακόμισε...Παρουσίαση νέου "σπιτιού" του!!! | kostasthess_ | Bettas | 10 | 09-04-08 10:36 |
Παρουσίαση:Η σιαμέζα "Βίλλη" μου!! | stat | ¶λλα ζώα | 14 | 29-03-07 23:04 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |