|
|
||||
|
||||
![]()
Sorry που επανερχομαι αλλα βλεπεις επειδη ειμαι ηδη καμενος το ψαχνω λιγο παραπανω.....
--δηλαδή απο τους 3 ph controllers, eheim, tunze & iks, ανεξαρτητου τιμής θα θεωρουσες πιο αξιοπιστο τον iks μετα τον tunze και τελος τον eheim ? (Το αν αν καποιος εχει πιο πολλους αυτοματισμους δεν νομιζω οτι με ενδιαφερει αφου η δουλεια που κανει ειναι ....απλη. Φοβαμαι μηπως τα αυτοματο-ψηφιακα ειναι πιο επιρρεπη στο να χαλανε....) Το ζητουμενο δηλ ειναι η αξιοπιστια..... Sorry και παλι..... ------------------------- Για τον tunze μιλας ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 12-04-08 στις 20:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το καλυτερο ειναι ενας iks με ενα γυαλινο ηλεκτροδιο...
Τα ψηφιακα (χωρις τριμμερακια) δεν χαλανε... Αντιθερα τα αναλογικα.. Τωρα αν το βρεξεις... αλλαζει το πραγμα (χαλανε και τα δυο) Το ψηφιακο ειναι πιο αξιοπιστο γιατι μπορει να κανει καλυτερη δουλεια με το θουρβο που μπορει να "τσιμπισει" το ηλεκτροδιο απο πχ τα φωτα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που γραφει ο Νεοκλης παραπανω..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια !! Με υπερ-καλυψατε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα εγω εχω τον μιλγουοκι sms 122.δεν μπορω να πω για τα λεφτα του καλος ειναι.145 ευρω απο ελλαδα.(100 απο ιντερνετ)
αλλα αν αγοραζα τωρα κοντρολερ θα επερνα τον ικς
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ph controller | jimfytakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 01-01-08 18:15 |
PH/Redox controller PH 203 | Tricky | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 12-06-07 08:37 |
Γνωρίζει κάποιος για αυτόν τον pH κοντρόλερ? “Reef Fanatic PH Controller “ | chris the trik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 22-01-07 19:15 |
ph controller | panousojet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 16-11-06 18:04 |
ph controller | sea_land | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-05 00:09 |