|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω σκεφτει να τα βαλω χωρια αλλα μηπως αν γινει αυτο οι γονεις οταν μπουν δεν θα τα αναγνωρισουν και τα χτυπησουν??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αλλα να ξερεις οτι εφοσων τα ψαρακια σου ειναι ηδη ενος μηνος συντομα οι γονεις θα ετοιμασουν καινουργια γεννα και το κυνηγι των μικρων τοτε δεν θα μπορεις να το αποφυγεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το εχω υποψιν μου αυτο οτι θα γινει!!Θα τρελαθω στις και γεννες!Σε λιγο καιρο θα αρχισω να χαριζω μολις μεγαλωσουν λιγο ακομα!Θελω να κανω δυο ερωτησεις!α)Στον ποσο καιρο φαινεται το φυλλο τους?Β)αν αποφασισω στο μελλον να κρατησω μονο 4 θηλυκα για ευνοητους λογους θα ειμαι ενταξει απο αποψη συμπεριφορας μεταξυ τους και απο λιτρων (150 καθαρα)?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταφορα ψαριων κ φυτων | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-02-08 21:42 |
SOS! ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΑΡΙΩΝ | eve_gr2000 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-01-08 18:48 |
γκαπακια-μεταφορα | dinos99 | Ζωοτόκα | 4 | 15-11-07 00:13 |
μετακομιση(μεταφορα ενυδρειου) | capetanakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-04-07 14:55 |