|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται ο χώρος να γεμίσει ενυδρεία...
Αν δεχτούν την ύπαρξη δύο ενυδρείων π.χ. 100 - 200 λίτρων, σιγά και το κόστος. Ίσα ίσα που και η αίθουσα θα είναι πιο όμορφή και για τις άλλες συνεδριάσεις - συναντήσεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρε παιδια μου εχει κανει εντυπωση που ΔΕΝ συμμετεχουν στο τοπικ Θεσσαλονικεις.Τι να πω.Πειτε μας την γνωμη σας.... |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον είναι η απάντησή σου...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιστευω οτι δεν εινδιαφερει το θεμα,παρα μοναχα λιγους.Πολλοι απλα δεν θελουν να απαντησουν δεν ξερω γω γιατι.Παντως εγω ειδα διαθεση απο 6-7ατομα.Τον Χρηστο(chris129) ,τον Νεοκλη,τον Cydox ,τον Βασιλη ,τον Σταυρο τον Μιζι και τον Κωστη(azores).
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aντε καλα και εσυ γιατι εισαι παρεξηγησιαρης
![]() ![]() ![]() Απλως μου φανηκε οτι ψιλοδιαφωνεις με την απαντηση που ειχες δωσει.Αυτο ειναι ολο.Αυτα εχει ο γραπτος λογος τι να κανεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο ,ενδιαφερωμαι για το να εχει μια στεγη το ΚΒΕ,αλλα διαφωνησα με την αιθουσα (παρα το γεγονος οτι αυτο που λες ειναι πολυ καλη ιδεα),
γιατι αυτο που βλεπω ειναι να μαζευόμαστε εκει, να φερνουμε καφεδες απο εξω ,εκτος και αν εχει κυλικειο εκει ,οποτε τα λεφτα να φευγουν αλλου, αρα το μονο που θα γινει θα ειναι η μεταφορα απο την καφετερια σε πριβε καφετερια.Και αυτο απο προσωρινο θα γινει μονιμο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγχαρητήριά μου στον Νίκο!
![]() Είμαι μακριά δυστυχώς και σίγουρα δεν μπορώ να έρχομαι κάθε εβδομάδα -εδώ κάθε μήνα δεν μπορώ! ![]() Αλλά έχω την διάθεση όταν έρχομαι να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
ιδεα για φωτισμο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-02-07 15:37 |
καμμια ιδεα | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-04-06 15:31 |
Τρελη ιδεα ! | livel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 09-12-05 09:25 |