|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο πολλη καλη η κινηση σου και ελπιζω να ειναι η αρχη για να κανουμε κατι ακομα καλυτερο και πραγματικα ΔΙΚΟ ΜΑΣ μπραβο φιλε
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά μπράβο! Είμαι στην διάθεση σας και να το συζητήσουμε από κοντά και να το υλοποιήσουμε μαζί αν τελίκά υπάρξει τέτοια περίπτωση ! Κακά τα ψέμματα οι συναντήσεις στα διάφορα καφέ δεν μου αρέσουν καθόλου.. για κάτι τέτοιο είμαι πρόθυμος να βοηθήσω όσο χρειαστεί. Ας σηκωθούμε από τους καναπέδες επιτέλους.
Η Μενεμένη για μένα δεν είναι καθόλου πρόβλημα, για να έρθω στο μαγαζί που γίνονται τώρα οι συναντήσεις θέλω 1,5 ώρα περίπου με τα αστικά.. |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι που αρεσε η ιδεα παιδια.Αν ειναι να το προχωρησουμε θα χρειαστει πρωτα η εγκριση του Δημαρχου(πρωτα απο ολα) και μετα απο αυτο μια επισημη αιτηση του ΠΣΦΕ προς τον Δημο.Το μονο που δεν ξερω ακομα ειναι κατα ποσο θα ειναι εφικτο να τοποθετηθουν ενυδρεια στον χωρο.Αυτο ακομα δεν εχει συζητηθει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νίκο!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε ΝΙΚ με τα ωραία σου...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θετικότατη εξέλιξη.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο σκοπος αλλαγης μερους συναντησεων απο την καφετερια, ειναι να εισαι σε ενα μερος οπου μπορεις να εχεις και καποια ενυδρεια και μια υποτυπωδη υποδομη σχετικη με το χομπι. Αλλιως δεν εχει νοημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
ιδεα για φωτισμο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-02-07 15:37 |
καμμια ιδεα | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-04-06 15:31 |
Τρελη ιδεα ! | livel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 09-12-05 09:25 |