|
|
||||
|
||||
![]()
Μην με ρωτήσεις μάρκα κτλ.
Απο Fish only το πήρα 25¤ πριν 3 μήνες. Ξέρω οτι βγάζει και η eheim κάτι ανάλογο αλλα δεν ξέρω αν θα βολέψει σε μονομαχοενυδρείο που μάλλον έχεις καπάκι |
|
|||
|
|||
![]()
...+1
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα τα καλα σε ροη ειναι μικρης χωρητικοτητας και τα μεγαλυτερης χωρητικοτητας εχουν μεγαλη ροη. Μαλλον πρεπει οι εταιρειες να μελετησουν (σιγα το δυσκολο) να φτιαξουν ενα φιλτρο για μονομαχους.
|
||||
|
||||
![]()
τα καλα σε ροη και μικρης χωρητικοτητας ειναι οτι πρεπει για μονομαχους,απλα εσυ θες να βαλεις ενα καρο πραγματα μεσα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το βιολογικο υλικο δεν ειναι καλο? Η τυρφη δεν χρειαζεται για μαλακωμα? Τα σφουγγαρια για τα χοντρα δεν χρειαζονται? 47 λιτρα ενυδρειακι ειναι. (35 νερο) ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μωρα και φιλτρο | μελινακι | Ζωοτόκα | 5 | 22-03-09 18:27 |
Μολις πηρα εναν μικρο μονομαχο...τον Λάμπη και ειμαι αρχάρια!! | JOANNA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-04-08 23:07 |
να το και το δευτερο(μικρο) | octania246 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 29-10-07 12:55 |
φιλτρο και νερο | tak660x | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-08-07 17:38 |
μικρο-μεγαλο φιλτρο,λιγο-πολυ βιολογικο | goldmary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 10:26 |