|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chemical mac : 09-04-08 στις 16:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω εσυ απο που ξεφυτρωσες? περιοδο εχεις? εγω του ειπα μια γνωμη για το ενυδρειο του γενικως. Και η alexandra δεν εχει δικαιωμα να πει τιποτα? η απλως ολα τα newbies πρεπει να ειναι μουγκωτο? Για χαλαρωστε λιγο.
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
γιατι "βρωμιζετε" το thread με ανουσια posts ;
ο καθενας ειναι ελευθερος να πει την γνωμη του και αν αυτη ειναι σωστη καλως παμε παρακατω αν απο την αλλη ειναι λαθος τοτε αυτοι που ξερουν πραγματικα να απαντησουν θα απαντησουν και θα διορθωσουν τις λαθος απαντησεις |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αυτο τη σημαινει δηλαδη? (προς chemical)και εγω noubas ειμουνα, αλλα μιλαγα οταν εμαθα καποιες γνωσεις απο αλλους. Σε αυτην την περιπτωση ειπε κατι πολυ σωστο η κοπελα.
η αλεξαντρα ειπε μια γενικη γνωμη, μια γνωμη που δεν θα εκανε κακο στον samer. Δεν του ειπε βαλε ξερω εγω αλατι μαζι με καρβουνο στο φιλτρο για παραδειγμα. Αν μη τη αλλων θα πρεπει να παρακινουμε τους νεους στο hobby και οταν μιλανε να τους βοηθαμε. Οχι τιποτα αλλο παρακινησα δυο-τρεις φιλους μου σε αυτο το φορουμ και ειχανε παραπονα και επειδη σας εχω γνωρισει αρκετους απο κοντα και ξερω οτι υπαρχoυνε γαμω τα ατομα που βοηθανε τους καινουργιους δεν θελω να χαλασει το ονομα η πιατσα που λενε. Μονο και μονο γι αυτο το λογο τα λεω αυτα.
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τετρα τεστ gh/kh... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-03-08 10:46 |
Τετρα | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 05-07-07 00:25 |
20λιτρο για μονομαχους ... ΙΔΕΕΣ; | paschalis | Bettas | 6 | 21-03-07 12:41 |
πλανο ενυδρειου-βοηθεια για ιδεες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-01-07 17:46 |
μπουενος αιρες τετρα | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-01-07 19:13 |