|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια!!!..κοσμημα το ενυδρειο σου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!!!!!!!!!!!!Τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραια παρουσιαση για ενα απο τα ωραιοτερα φυτεμενα που εχουμε δει σε αυτα τα λιτρα ! Φιλε Ανδρεα .. υποκλινομαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια !
Raven και το δικό σου ενυδρείο (όπως άλλωστε σου είχα γράψει στο post) είναι επίσης ένα από τα ομορφότερα! Όσο για το διαγωνισμό Σταύρο..... δεν θεωρώ ότι είναι έτοιμο, απλά είναι ένα project σε συνεχή εξέλιξη. Μέχρι να το γυρίσω κάποια στιγμή σε Tanganyika, σε κανένα χρόνο από τώρα, γιατί τα νερά της Θεσσαλονίκης μόνο για αφρικάνες κάνουν και έχω κουραστεί πια με τα απιονισμένα και τη μείωση του ph, gh. (Το άλλο μου ενυδρείο είναι malawi). Πάντως η αγαπημένη μου φωτογραφία από την τελευταία σειρά που δημοσίευσα στο προηγούμενο μου μήνυμα είναι αυτή που ακολουθεί με το "μαθουσάλα" μου (πάνω από 5 χρονών πια). Οι υπόλοιπες είναι εδώ για όποιον φίλο θέλει να τις δει, για να μην ψάχνει τα προηγούμενα μηνύματα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas301 : 10-04-08 στις 10:15 |
|
||||
|
||||
![]()
για τον ancistrus μιλας αντρεα ε?τι μεγεθος εχει τωρα?
αληθεια η fern εχει γινει γυρω στα 30cm υψος ε?εμενα ρε γαμωτο δεν περνει πολυ μποι και ειδικα μερικα φυτεματακια ψηλωνουν με ρυθμο χελωνας σε τι μεγεθος αποκοβεις τα νεα φυλλα εσυ απο το μητρικο φυτο?εχω σκευτει μπορει να φταει και αυτο οτι τα κοβω οταν γινουν 2-3cm παντως στα χω ξαναπει φοβερο το ενυδρειο σου οσο παει και γινεται και ποιο ομορφο!
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα ο ancistrus είναι 9 με 10 εκατοστά και έχει σταματήσει εκεί εδώ και καιρό.
Τα νέα φύλλα του java fern τα αφήνω αρκετό καιρό στα μητρικά (μέχρι ουσιαστικά το μητρικό φύλλο να γύρει κυριολεκτικά προς τα κάτω και να είναι ουσιαστικά για πέταμα μετά το κόψιμο των θυγατρικών. Όσα δεν θέλω να καταστραφούν δεν τα αφήνω να βγάλουν μικρά τα κόβω νωρίς). Δεν τα κόβω τόσο μικρά όσο εσύ τα αφήνω να μεγαλώσουν αρκετά όπως είπα παραπάνω. Επίσης και κάποια πλάγια που βγαίνουν, τα μεταφυτεύω λίγο παραδίπλα. Αλλά πρόσεξε το εξής: Ότι μεταφυτεύεται, το δένω πάνω σε κάποια καινούργια ψηλούτσικη πέτρα ή ξύλο για να τους δώσω την ευκαιρία να βλέπουν φως ώστε να αναπτυχθούν παράλληλα με τα άλλα. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! |
|
||||
|
||||
![]()
καλα επαθα πλάκα με το ενυδρείο ολες οι συνθέσεις μου άρεσαν.. μια απορια μονο τα σκαλάρια με τα τετρα δεν εχουν προβλημα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |
Παρουσίαση κοινωνικού φυτεμένου 120lt | giannisg | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 12-11-07 00:16 |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |
Φωτογραφίες φυτεμένου close-up | Xotikouli | Ιστοσελίδες στο Internet | 5 | 31-10-06 10:42 |
Λύσεις φωτισμού φυτεμένου ενυδρείου | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 28-03-05 20:22 |