|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι μετά από καιρό και έπειτα από 1 γέννα με 3 μικρά...
Χτες άλλαξα το υπόστρωμα και έβαλα ψιλή άμμο από παραλία. Μετά από αυτό είχα κάποιους μικροκαυγάδες μεταξύ τους για ανακατάληψη κάποιων "καλών" θέσεων. Την ρπόμενη μέρα ψάχνω για το θηλυκό το οποίο γέννησε πριν 1 1/2 μήνα και δεν το βρίσκω. Ενώ την πρώτη μέρα της αλλαγής εμφανίστηκε. Μπορεί να κρύβεται εξαιτίας της μικρής αναταραχής, δεν ξέρω. Το ερώτημα είναι αν έχω και άλλα θηλυκά μιας και τα άλλα 2 δεν ξέρω τι είναι. Έχω σίγουρα ένα αρσενικό και περιμένω να μου πείτε μέσα από τις φωτος που υπάρχουν πιο κάτω. φωτ. 1 -> ? φωτ. 2 -> ? φωτ. 3 -> αρσενικό με κάποια μικρά Το αρσενικό είναι 3-3,5cm και τα άλλα 2 είναι 2,5 περίπου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αψογες οι φωτο σταθη(οπως παντα).
Επικινδυνο αυτο που εκανες Σταθη,δεν νομιζω με μωρακια να ηταν η ωρα για αλλαγη αμμου. Σιγουρα σε κάποιο κοχυλι ειναι,αλλα αν είχε αβγα πουθενα πριν την αλλαγη μπορει να στρεσαριστηκε και να σου αργησει τωρα.... Απο της φωτο ο πρωτος ισως να ειναι με επιφυλαξη το δευτερο για θυληκο μου κανει (κατα τα αλλα τρεις θυληκες σου εστειλα...) |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αυτά τα 3 έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος (μισό εκατοστό διαφορά μόνο), ενώ αυτό που είχε γεννήσει (και σίγουρα θηλυκό) ήταν σχεδόν το μισό.
Τα θηλυκά μπορεί να είναι τόσο μεγάλα; Το στόμα και το κεφάλι των 2 πρώτων εμένα μου κάνει για θηλυκά πάνως αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. ------------------------- Μόλις την ανακάλυψα κρυμμένη μέσα σε ένα κογχύλι.. Μόλις βγήκε, της την έπεσαν και τα 3 γύρω-γύρω!! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stat : 08-04-08 στις 21:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πανεμορφο, μπραβο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφο!!! Αλλος ενας στο κλαμπ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχο! Η πλάτη άψογη και οι φωτογραφίες επίσης...
Καλή συνέχεια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμα δεν τα δω ολα μαζι σε μια φωτο δεν μπορω να διακρινω. Για μενα το πιο βασικο για να πεις αν ειναι αρσενικο η θυληκο, ειναι το μεγεθος, τα μεγαλα ειναι τα αρσενικα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Neolamprologus multifasciatus | georgetax | Tanganyika | 18 | 04-11-07 21:21 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |
Γεννητουρια, neolamprologus multifasciatus | mikenuke | Tanganyika | 56 | 11-06-07 18:59 |
Γέννα Neolamprologus multifasciatus | Apostolis | Tanganyika | 9 | 31-08-06 15:42 |