|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφες ρίζες! Εδώ όλο κούτσουρα μας φέρνουν!
![]() Όταν μεγαλώσουν τα φυτά θα γίνει υπέροχο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο χρηστο,πολυ ομορφο και οσο θα μεγαλωνουν τοσο πιο ωραια θα γινουν....
Χαιρομαι που επιτελους βρηκες τον δρόμο σου..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικος!!!!!!!!!!!!!! Έχει προοπτικές!!!! Και εγώ θα ήθελα να σε δώ να κρατάς το ψαλιδάκι για κλάδεμα με τα λεπτεπίλεπτα δαχτυλάκια σου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλή συνέχεια Χρηστάρα! Περιμένουμε φωτογραφίες και από την εξέλιξη!
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω για τα ενθαρυντηκα σας σχολια και συμβουλες σας θα ταχτοποιησω αμεσως τις εκκρεμοτητες που μου αναφερατε και θα τα ξανα πουμε
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον κυριοι και κυριες ετοιμο το φυτεμενο μετα τις παρατηρησεις σας η αλλαγες. το ενυδρειο ειναι καπως ετσι.Εγινε και αλλαγη φωτισμου τωρα εχει 1Χ18 watt 10000k και μια 1X18 watt day light 5700k
ΑΝ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (ΓΙΟΧΑΝ ΒΟΛΦΑΝΓΚ ΦΟΝ ΓΚΑΙΤΕ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris129 : 14-04-08 στις 16:38 |
|
||||
|
||||
![]()
έβαλες τις ανούμπιες στις ρίζες και πολύ καλά έκανες αλλά έχεις ακόμα δρόμο. υπομονή μέχρι να τα δεις να μεγαλώνουν και τότε θα νιώσεις τη γλύκα. επιμένω για το κοχύλι. πες όποτε θέλεις να σου δώσω java moss να το καλύψεις και να δεις πόσο πιο όμορφο θα δείχνει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 12-06-07 22:31 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |