|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου αρεσει κ εχει απειρες προοπτικες! Στις ανουβιες το ριζωμα ειναι μεσα στο χαλικι? Αν ναι βγαλτο εξω αφηνοντας μονο τις ριζες στο χαλικι αλλιως θα σου σαπισουν τα φυτα. Ποσα watt φωτισμο εχεις? Ο λαμπεο παντα μονος πρεπει να ειναι. Επισης θα εβγαζα το κοχυλι η θα το εντυνα καλα με μος οπως ειπε ο chemicalmac και θα μεγαλωνα λιγο το κενο μεταξυ των ριζων μοπανι. Μπραβο κ καλη συνεχεια με τα φυτεμενα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Welcome στα φυτεματα και απο μενα!Για τα 10.000Κ στο ειχα πει και απο κοντα στην συναντηση.Στο πε και ο Μακης.Ελπιζω φιλαρακι ολα να πανε καλα.Εχεις ωραιες προοπτικες και η ριζα σου απλα τα σπαει.Λιγη moss για το κοχυλακι θα ταν οτι πρπει ny the way!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο φιλε μου το ενυδρειο σου
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θελει πολυ moss για να καλυψει το κοχυλακι που ειναι εντελως ασχετο, αντικατεστησε το με μια καρυδα.
Αλλιως καλη αρχη, αλλά θελει κι αλλα φυτα πισω. Το DIY CO2 μια χαρα ειναι για 100 λιτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα θελα να,θα θελα να 'μουν Κηπουρος...!!!
Αχ να σε δω με ψαλιδακι να κλαδευεις τα φυτα και τι στον κοσμο!!! Αντε περιμενω κλαδεματα γιατι την Κυριακη δεν μπορεσα να παρω ![]() ![]() Για λαμπα βαλε ρε Χρησταρα καμμια 6500Κ ,φως μεσημεριου ή καμμια φλορα γιατι τα βλεπω ολα πρασινα μεχρι να μπορεσει να ισορροπήσει το ενυδρειο!! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από μένα!
Πολύ όμορφο ενυδρείο, εύχομαι καλή συνέχεια! Ο Nik25 έχει δίκιο.. Η δεξιά ειδικά ρίζα είναι φανταστική! Και μια και έγιναν σχόλια για τις ανούμπιες, γιατί δε δένεις τη μία πάνω στη ρίζα? Με τόσο ωραίο σχήμα που έχει η ρίζα, δημιουργεί διάφορες πιθανές θέσεις, και νομίζω θα γίνει πολύ ωραία! Βέβαια, αν πάει πολύ ψηλά, θα υπάρχει το αρνητικό ότι θα την βλέπει πολύ έντονο φως.. who knows.. Να κάνω και 2 παρατηρησούλες? - Η Vallisneria ίσως είναι καλύτερα να μετακινηθεί προς τα πίσω, στο background.. Και αν σκέφτεσαι κάτι τέτοιο, καλύτερα να το κάνεις σύντομα, γιατί ακόμα και αν τα φύλλα της δε μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, οι ρίζες της εξαπλώνονται ταχύτατα (στη δικιά μου τουλάχιστον περίπτωση, όταν αποφάσισα να κάνω κάτι αντίστοιχο, οι ρίζες είχανε γίνει θηρία..) - Ίσως να ήταν καλύτερα οι cabomba να μαζευτούν από τη μία μόνο μεριά, και από την άλλη να διαλέξεις κάτι άλλο.. Διαβάζοντας αντίστοιχες συμβουλές των παλιών στο Forum, του τύπου "τα όμοια μαζί", το έκανα κι εγώ στο δικό μου, και όπως με τον καιρό φουντώνουν τα φυτά, δείχνει πολύ πιο ωραίο.. ¶ντε, καλή συνέχεια εύχομαι και πάλι! Πού το θυμήθηκες ρε συ αυτό? Μου έφτιαξες τη μέρα! ![]() "..σ'ένα κοραλλένιο κήπο, στο βυθό.." ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφες ρίζες! Εδώ όλο κούτσουρα μας φέρνουν!
![]() Όταν μεγαλώσουν τα φυτά θα γίνει υπέροχο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο χρηστο,πολυ ομορφο και οσο θα μεγαλωνουν τοσο πιο ωραια θα γινουν....
Χαιρομαι που επιτελους βρηκες τον δρόμο σου..... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 70lt | angelos7577 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 12-06-07 22:31 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |