|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια. Το ενυδρειο στρωθηκε με ζωντανα βακτηρια.Σημερα μπικαν τα πρωτα τα πρωτα ψαρια , 3 corydoras julli. Οι μετρησεις μου ειναι αμμωνια 0 , Ν02 0 , Νο3 0 , ph 7,2 GH 8 , KH 8. Καμια γνωμη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και από εμένα!
![]() Τα julii καλό είναι να βρίσκονται σε ομάδα τουλ. 6-8 ατόμων, οπότε αν μπορείς βάλε και μερικά ακόμα |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω christoB. Nαι κοπαδακι θα το κανω αλλα θεωρησα καλυτερα να τα βαλω λιγα λιγα , 3 σημερα και 3 σε λιγες μερες αν και ειμαι σε πειρασμο να τα βαλω και αυριο για να εχω μια εξαδα , παντως δειχνουν χαρουμενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός! Καλύτερα να περιμένεις λίγες μέρες πριν βαλεις και τα υπόλοιπα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Θελω επισης να ρωτησω το εξης... το πλανο που εχω στο μυαλο μου ειναι για 6 corydoras , 1 ζευγαρι altispinosa ,1 ζευγαρι σκαλαρια και ενας πλεκο gold Nugget. μπορω σε αυτα να προσθεσω και ενα ζευγαρι Laetacara curviceps; ειναι ηρεμα ψαρια οπως και τα altispinoza. Το ενυδρειο ειναι 180 λιτρα.
------------------------- πανο οτι η αμμωνια και τα νιτρωδη ειναι 0 δεν ειναι ενθαρυντικο; γιατι τα νιτρικα ειναι 0; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodwros : 08-04-08 στις 00:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ νωρις για να εχει στρωσει το φιλτρο σου. Εκτος και αν του εβαλες μπολι απο στρωμενο ενυδρειο. Αν οχι τοτε ΜΑΛΛΟΝ δεν εχει ξεκινησει ο κυκλος του αζωτου ακομα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα. Σημερα για πρωτη φορα απο 2/4 ολες οι μετρησεις ειναι οκ! ολα δειχνουν να δουλευουν ρελοι , ευχαριστω τα παιδια του συλλογου για τη βοηθεια και για το κερατοφυλλο
![]() ------------------------- 2 Mikrogeophagus altispinosa (αρενικο,θυληκο) και 1 tetra κανoυν παρεα στα corydoras ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodwros : 15-04-08 στις 18:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλησπερα απο τον αρχαριο... | κωστακης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-02-08 20:28 |
ενυδρειο απο carrefour | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 02-10-07 23:32 |
συμβουλες σε αρχαριο-α | Giwrgos23 | Bettas | 2 | 03-04-06 15:52 |
ΔΙΛΛΗΜΑ ΜΕ KOI ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟ-PLEASE HELP | Μάνος Καλονόμος | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 02-06-05 18:46 |
Μολυνση απο ενυδρειο !!!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-05-03 18:40 |