|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Η θήκη, ποιά θήκη; Η ταίστρα της ferplast πάντως είναι μία απ'όσο ξέρω... Ιδέα τι ιδέα... Μίλα...
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 07-04-08 στις 20:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Την θεση για την ταιστρα εννοω. Εχει κατι μικρα ανεμιστηρακια οπως αυτα:http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...%D5&title=40MM
Αν χωραει βαλε 2 απο αυτα και σου μενει χωρος για να περασουν και τα λαστιχα του φιλτρου σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η ταίστρα υποθέτω ότι στο δικό μου μοντέλο, μπαίνει όρθια (υποθέτω) αφού δεν βλέπω το διακεκομένο κομμάτι που λές. Θα το έκοβα εκεί αλλά από κάτω βλέπω είναι ο μεντεσες οπότε δεν...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στην θέση της ταΐστρας (cayman 80) έχω βάλει μία ταΐστρα της ehein. Δίπλα έχει σημάδια για το που να κοπεί το καπάκι για εξωτερικό φίλτρο, ρίξε μια ματιά στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες.
ΑΝΤΩΝΗΣ1980 όταν θα βάλεις τα ανεμιστηράκια ενημέρωσε μας γιατί με ενδιαφέρει… βλέπω ζεστό καλοκαίρι να έρχεται ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Προσθήκη λαμπών σε Cayman 80!! | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 08-03-08 18:05 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΣΕ 50 ΛΙΤ. | georgetax | Malawi | 117 | 03-03-07 20:34 |
Δωρο...cayman 50...Ευχαριστω | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 12-02-07 13:37 |
Eξωτερικο φιλτρο | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:16 |