|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια παιδια...το ενυδρειο ειναι elite και ειναι σχεδον κυβος..οι πετρες ειναι λαβα αλλα εχω βαλει τριμμενο κοραλι στο φιλτρο...βαλισνερια σκευτομαι να βαλω αλλη μια αλλα περιμενα και μια επιβεβαιωση απο εσας...η javα fern ειναι στα σχεδια...ελπιζω να μην την κανουν κοματια!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σκοτεινο και αγριο, οπως μου αρεσει !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου και με αρκετες κρυψωνες. Θσ αυμφωνήσω με τον andeas301 ότι οι βαλισνεριες πανε πολυ καλυτερα απο τις ανουμπες στα malawi....Βεβαια αυτο ειναι και θεμα προσωπικου γουστου.....
Καλη συνεχεια... ! |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο φίλε είναι πολλή όμορφο! όπως είπαν και οι άλλοι βάλε αλλη μια valisneria .
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω και παλι για τα καλα σας λογια...μου αρεσει πολυ και η java fern που μου προτεινε ο αντρεας τι λετε????
|
|
||||
|
||||
![]()
Λειτουργικο μεν,αλλα πολυ σκοτεινο βρε παιδι μου....
Καμιά πλάτη μπλέ χρωματος μηπως για αντίθεση.... |
|
||||
|
||||
![]()
Μα τι διαστασεις εχει και εχει τετοιο σχημα και τοσα λιτρα?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Το φως το δίνουν τα mbuna!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου!! ( malawi ) | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 96 | 05-08-08 15:06 |
Νεο ενυδρείο malawi.... | imichal | Malawi | 16 | 04-02-08 01:48 |
παρουσιαση 220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 26 | 18-01-08 13:27 |
νεο ενυδρειο malawi.. | jkaram | Malawi | 3 | 18-03-07 17:03 |