|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν συμφωνουν και οι πιο εμπειροι,αλλα οι clown loach λογω του μεγεθους που θα φτασουν καποια στιγμη,ισως δεν κανουν για ενα 120αρι ενυδρειο.....
|
|||
|
|||
![]()
Γκουράμι chuna μπορείς άφοβα να βάλεις 4-5, μη σου πω και παραπάνω. Είναι υπερβολικά ήσυχα, κολυμπάνε συνέχεια και ταιριάζουν με όλα τα ψάρια. Ψάξε λεπτομέρειες στον διαδίκτυο.
Σχετικά με τον πλεκο υπάρχουν κάποιοι που δεν μεγαλώνουν πολύ (π.χ. peckoltia - και πολύ όμορφος...). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
είχα κάποτε 2 και μέχρι να τα χωρίσω πλακώνονταν μεταξύ τους, μόλις έδιωξα το ένα, το άλλο κυνηγούσε όποιο ψάρι μπορούσε.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα δικα μ δν πλακωνονται.αντιθετα ακολουθει αρμονικα το ενα το αλλο.και συγκεκριμενα ενα απο τα δυο ηγειται παντα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι σίγουρος ότι ήταν chuna; Εγώ έχω 5 και ένας φίλος άλλα 4 και ουδέποτε δημιούργησαν πρόβλημα. Δεν ξέρω καθόλου το φύλο. Συνέχεια το ένα πάει μπροστά και τα άλλα ακολουθούν.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι chuna ήταν... έχω και φώτος
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα από μια αναζήτηση που έκανα είδα οτι τα chuna λέγονται trichogaster chuna! Μου θυμίζουν όμως πάρα πολύ τα colisa lalia!
Έχουν καμία σχέση μεταξύ τους αυτά τα δύο; Γιατί τα colisa lalia που είχα μου τα ξεπάστρεψε η φυματίωση! Μην την πατίσω πάλι! colisa lalia http://images.google.gr/imgres?imgur...%3Del%26sa%3DN trichogaster chuna http://images.google.gr/imgres?imgur...%3Del%26sa%3DN
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρωστα γκουραμι | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 27-09-07 15:35 |
γκουραμι γατοψαρα κλοουν | lucie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-01-07 11:35 |
betta με γκουραμι | drakoulis | Bettas | 2 | 26-02-06 03:20 |
Μπαλουν Γκουραμι.... Βοηθεια!!!! | Pritanis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 16-10-05 14:26 |
Κηλιδες σε γκουραμι | nasos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 30-04-04 18:01 |