|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη παιδια αλλα εχω και'γω το ιδιο προβλημα.
Εχω ενα Juwel Rekord 120 που μολις πηρα πριν 2 μηνες. Στιν αρχη ηταν μια χαρα το ειχα ρυθμιση στα 26 και εδειχνε 26. Τωρα και μια εβδομαδα ειδα την θερμοκρασια 24. Το ανεβασα λιγο στα 28 και πηγε στα 25. Πριν 3 μερες το εβαλα στα 29 και μου εδειξε σημερα 26-26.5. Ρυθμιζετε καθολου? normal ειναι αυτο η να το αλλαξω και να παρω αλλο? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλου κακου εχε το νου σου.
Η παρε elliwel ή κοιτα αυτο το θερμομετρο απο ebay με alarm σε περιπτωση που ξεφυγει η θερμοκρασια. http://cgi.ebay.co.uk/Digital-Thermo...QQcmdZViewItem Το καλυτερο ειναι ολα μαζι. Jaeger θερμαντηρας. Controller Eliwell IC 915 (με τον πλαστικο αισθητηρα) Ψηφιακο θερμομετρο με συναγερμο. Φιλικα Σπυρος.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!
εγω εχω ενα theo udor 50w Το οποιο παρατηρησα τωρα το βραδυ οτι ενω το λαμπακι λειτουργειας ειναι ανοικτο η θερμοκρασια στο ενυδρειο μου ειναι 22 βαθμους. Ο δεικτης ειναι στο 26 . Ελπιζω να αντεξουν τα ψαρακια μου μεχρι αυριο. Εχετε να μου προτεινεται καποιον καλο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με θερμοστατη? | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-02-08 03:17 |
Προβλημα με θερμοστατη | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 24-09-07 08:04 |
SOS - Προβλημα με το ενυδρειο μου | haritidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-04-07 22:57 |
sos προβλημα με γυαλι | Christos k | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 28-11-06 19:33 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |