|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν νομιζω να μπορεσω να στριμωξω αλλες δυο λαμπες στο καπακι που εχω
μπορω να βαλω πιο δυνατες λαμπες και να βγαλω αυτες που εχω ωστε να ανεβουν τα watt ; αν δεν μπορεσω να βρω τελικα καποια λυση θα φτιαξω αλλο καπακι |
|
||||
|
||||
![]()
Σου εύχομαι καλή συνέχεια, το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aν πας για αλλο καπακι μια χαρα θα σου ρχονταν 4 Τ5 που ειναι και πιο δυνατες. Κατα τ αλλα στριμωξε αλλη μια λαμπα προς το παρον γιατι οντως τα watt σου ειναι λιγα.
|
|||
|
|||
![]()
μπορω να αντικαταστησω τις ηδη υπαρχοντες με Τ5
αν ναι πως της ζηταω και ποσα watt να παρω ; |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να αντικαταστησεις ολο το συστημα,ballast κλπ για να "σηκωνει" παραπανω watt. Επι της διαδικασιας ας απαντησει καποιος με περισσοτερες γνωσεις στα ηλεκτρολογικα, κανε βεβαια και μια αναζητηση στο forum πρεπει να εχει συζητηθει και παλιοτερα.
|
|||
|
|||
![]()
οκ ολες οι αποριες μου λυθηκαν
παμε για αλλο καπακι ωστε να μπορεσω να βαλω 4 λαμπες - απο αυριο αρχιζει η κατασκευη ευχαριστω οσους απαντησαν |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |