|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια,
Θα ειμαστε ολοι εκεί
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια εκπληξη!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Οποιος θελει να βαλει το μπανερακι στην υπογραφη του ας αντιγραψει τον παρακατω κωδικα:
Κώδικας PHP:
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια στο Σύλλογο και στα παιδιά που δούλεψαν και ''έκλεισαν'' ένα ακόμα ενυδρειακό event...!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επαναληψις:
Εχει κανεις κανεναν slide projector για Παρασκευη 16 (προβα) και Σαββατο 17 Μαιου? |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαστε εντάξει. Βρέθηκε slide prodjector.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια γιατι θα αναγκαζομουν να φερω ενα καλο (οπως οτιδηποτε Vintage) μεν αλλα με ενα slide χωρητικοτητα
![]() ![]() ![]() ![]() Φανταζεστε? "βαστα τουρκο να γεμιζω" (χωρις παρεξηγηση). Ερωτησεις : - Δεν χρειαζεται να κανουμε "κρατηση" για να παρακολουθησουμε ετσι? Καλα το πολυ πολυ καθομαστε απέξω και μας τα λετε μετα ![]() - Πιο νωρις θα ειναι ανοιχτος ο συλλογος οπως αλλα σαββατα? Απο τι ωρα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ad Konings στην Ελλάδα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 38 | 16-02-09 10:21 |
Υπάρχουν αυτά τα ψαράκια στην Ελλάδα? | Strahos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 02-04-07 09:02 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |
Φυτά απο Ελλάδα | yannis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-11-05 13:31 |
Το πρώτο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ S.Manueli στην Ελλάδα.... | Husky_Jim | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 11 | 13-07-04 11:24 |