|
|
|||
|
|||
![]()
Tα λυτρα του ενυδρειου μου ειναι 120λ. εχω ηδη μεσα 2 πλακοστομους και εναν clown απλα επειδη θελω να παρω αλλα 4 ψαρια (ζευγη), (τα οποια θα μαθω πως λεγοντε)
Οσο για τις μετρησεις θα κανω το απογευμα και θα στειλω. αλλα πιο σωστες μετρησεις θα εχω σε καμια εβδομαδα. Απλα δεν ξερω αμα χωρανε αλλα 2 clown με τοσα ψαρια. |
|
|||
|
|||
![]()
θα σου πρότεινα να αγοράσεις τουλάχιστον ακόμα έναν clown,θα βοηθήσει τον άλλον να ξεπεράσει την δειλία του και θα γίνουν και πιό κινητικοί.Να είσαι όμως σίγουρος ότι έχεις ξεμπερδέψει με το ick πριν βάλεις τον άλλον/ους μέσα.Χρειάζεται υπομονή με τους clown στην αρχή μέχρι να ξεθαρέψουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικα το ειδα το τιγρακι και δεν εχει πια στιγματα και ετσι αγορασα αλλον εναν.. αλλα τωρα κρυφτηκαν και οι 2.. με εχουν εκνευρισει που δεν τους βλεπω. (πλακα)
τι με συμβουλευετε να κανω?? |
|
||||
|
||||
![]()
Να σταματησεις να αγοραζεις ψαρια μεχρι να εισαι σιγουρος οτι ολα ειναι οκ...
(αμμωνιες, ick κλπ). Ενυδρειο 120 λιτρων με κλοουν (4-5 που θελει) δεν... |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιους πλεκο εχεις;Το ενυδρειο σου ειναι στρωμενο ;
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα.βεβαια εγω το αντιμετοπισα με φαρμακο.το οτι δν τους βλεπεις ειναι φυσιολογικο γιατι φοβουνται.προσεξε οταν θα κλεισεις τα φωτα κ απομακρυνθεις οτι τα βγουνε απο εκει που κρυβονται κ θα κινουνται στο χωρο(ιδιος κ αν τους εχεις προσθεσει τροφη λιγο πριν).
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή. Σιγά σιγά θα πάρουν θάρος και θα σου χαρίσουν απολαυστικές στιγμές. Έχουν πολύ πλάκα, τόσο με την κοινητικότητα τους όσο και με τις στάσεις που πέρνουν όταν ξεκουράζονται. Οι δικοί μου clown πάντως προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα. Βέβαια δεν αρώστησαν και δεν είχα pleco, δηλ. ανταγωνισμό στις κρυψώνες...
Συνεπώς υπομονή και θα σε αποζημειώσουν
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Η πλακα ειναι παιδια οτι εχω 2 πλακοστομους και τα 2 clown το βραδυ βγαινουν ολα και κανουν σαν τρελα. ολη την αλλη μερα μεσα στη κρυψωνα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα.
θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τους clown loach. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί ich σε ενυδρείο, θα μπορούσαν να δεχτουν θεραπεία με αυξηση θερμοκρασίας και προσθήκη αλατιού. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατότητα με clown loach? | dimitris | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 26-10-06 13:17 |
απορια(clown loach) | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 22:03 |
clown loach | johnny98130 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-06-06 21:54 |
Μαύρα στίγματα σε cloan loach | el00140 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-01-05 20:04 |