|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και να ρωτήσω γιατι όχι tanganyika ;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί ο πελάτης δεν ενδιαφέρεται για Τανγκανίκα και ως γνωστό...ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιχτός είμαι σε προτάσεις. Από μια ματιά που έριξα, μου φάνηκε ότι τα malawi έχουν πιο ζωντανά και ωραία χρώματα. Λάθος....?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν θες χρώματα πας σε mbuna ασυζητητί!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν θες χτυπητα χρωματα μπουνα...
Αν θες ουσία, περιεχομενο, συμπεριφορες και ανωτεροτητα (και χωρις να υστερουμε σε πιο φινα χρωματα)... ταγκανικα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
cyprichromis ειναι το ονομα... |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ εντυπωσιακά ψάρια. Από θέμα απαιτήσεων τι παίζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ξίζει να βάλει κανείς φελιζόλ κάτω από τις πέτρες ενός ενυδρείου malawi, για να προστατέψει το τζάμι? Αν ναι υπάρχει περίπτωση να βλάψει τη ποιότητα του νερού.
Τέλος, είχα δει νομίζω σε ένα site ένα βράχο φτιαγμένο από φελιζόλ, δηλαδή σε ένα κομμάτι φελιζόλ είχε κάνει μικρές τρύπες και το είχε βάψει στο χρώμα της πέτρας. Πώς μπορείς να βάψεις κάτι με χρώμα που δε θα βλάπτει τα ψάρια?Το σκέφτομαι για πίσω. Το έχει δοκιμάσει κανείς? |
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρίστηκε και η άμμος θαλάσσης και τώρα περιμένουμε να στεγνώσει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιβλία για κιχλίδες... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 5 | 27-01-08 11:14 |
Aλάτι για Κιχλίδες | angel1984 | Malawi | 3 | 29-10-06 11:24 |
ενυδρειο 100l για κιχλίδες | Carebean pirate | Malawi | 25 | 19-06-06 16:05 |
Συμβουλή για κιχλίδες | Liolios | Malawi | 6 | 07-02-06 00:32 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |