|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλόγως πως θα το δει κανείς το θέμα...
Παρεπιπτόντως, μέχρι το παιδί απογοητεύτηκε με τα ''μονοπατάκια'' που του έδειξες και είπε να το αλλάξει... |
|
||||
|
||||
![]()
ϊσως ήταν λιγο παρατραβηγμένα τα παραδείγματα...
![]() Thanouli νομίζω οτι το μόνο που χρειάζεται το ενυδρείο είναι λίγο weathering που λέμε. Δηλαδή λίγη "αταξία" και "λερώματα" όπως είναι και η φύση δηλ. Αν πχ στο μονοπατάκι σου χαλάσεις τις ευθείες στις πέτρες και κουνήσεις με το χέρι σου την άμμο να μπλεχτεί στις άκρες με το χαλίκι θα έχεις πιο φυσικό αποτέλεσμα... |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα παλι το ενυδρειου του φιλου μου αρεσε σαν προσπαθεια και πιστευω οτι μαθαινοντας και ωριμαζοντας απο τις εμπειριες του και τις επιλογες του θα το κανει ακομα πιο ομορφο στο μελλον. Μπραβο, συνεχισε ετσι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πειτε μου την γνωμη σας.. | Avaya | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-03-08 14:29 |
Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας | fantasyhus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-01-08 08:09 |
Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας | fantasyhus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-01-08 15:16 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
ειδη εκτροφης πειτε την γνωμη σας | fishme | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-12-04 21:25 |