|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι θα πω οτι για αυτό που πας να φτιαξεις το γιαλι ειναι μαλλον ενα απο τα μικροτερα κοστη...
Δεν το κολλας απο την αρχή να το τρυπησεις και οπως θες να χεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην ασχολεισαι με "πατεντες"? |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω απολυτα ...
|
||||
|
||||
![]()
Θα ανεβάσω φωτογραφία σε λίγο καιρό, μόλις ετοιμάσω τη βάση. Σκέφτομαι μια βάση φτιαγμένη από a-block. Πόσο ύψος πρέπει να έχει η βάση, για να χωρέσει το skimmer?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο σκιμερ ? αποφασισες τι μοντελο θα παρεις ? (δεν εχουν ολα τα ιδιο υψος)
|
||||
|
||||
![]()
Για να είμαι ειλικρινής περίμενα βοήθεια, κυρίως στο θέμα μάρκας και αν γίνεται και μοντέλου.
Εγώ το μόνο που μπορώ να δω είναι τα λίτρα/ώρα, αλλά δε ξέρω κάτι παραπάνω. από ότι έχω καταλάβει σχετικά καλό πρέπει να είναι το dELTEC MCE600, αλλά ίσως είναι λίγο για τα λίτρα μου. η αποψή σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Πως ακριβως σκεφτεσαι να φτιαξεις τη βαση με αλφαμπλοκ?
Προσωπικα δεν θα το προτεινα για μια τετοια κατασκευη εκτος κ αν ουσιαστικα κτισεις την βαση και το αλφαμπλοκ παιξει τον ρολο του τουβλου (μεσα αλφαμπλοκ κ απο εξω καλουπι με τουλαχιστον 3cm τσιμεντακι, αυτα για τα 2 πλαινα). Για την οριζονται επιφανεια θα χρειαστεις ενα καλο κ σωστα ριγμενο πρεκι γεματο σιδερα κ παχος τουλαχιστον 10cm. Την προεργασια κ το βαψιμο μετα το σκεφτεσαι? Εκτος κ αν δεν σε ενδιαφερει η εμφανιση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσυ θες κατι ονομαστικης ισχυος 1000-1200 λιτρων (εφοσον μιλαμε για γνωστες μαρκες σκιμερ)
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πρότεινα να προτιμησεις μια σιδηροκατασκευη για την βαση απο το αλφαμπλοκ. Ειναι πιο καθαρη λυση απο το αλφαμπλοκ που θα σου πιασει και πολυ χωρο. Η βάση που πηρες δεν σηκώνει μετατροπή;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηράκια ...έχουν αποτέλεσμα ; | Ritsa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-09-07 13:46 |
Ανεμιστηράκια Tunze | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 19-06-07 08:19 |
Νεογέννητα Guppy και θερμοκρασία νερού | stat | Ζωοτόκα | 2 | 11-04-06 09:18 |
Gouramis και θερμοκρασία ενυδρείου - Έχασα 2 από Dropsy ?!? | pdrake | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-02-04 00:29 |
Guppies και θερμοκρασία | chris | Ζωοτόκα | 19 | 31-05-03 16:09 |