|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα στην παρεα...εγω εχω αυτη την στιγμη Labeotropheus trewavasae με maingano και αυτο που παρατηρω ειναι 2 ομαδες...μια δεξια και μια αριστερα(φαντασου εχουν κοψει το ενυδρειο στην μεση!!!πρασινη γραμμη!!!) να διεκδικουν την ηγεσια και φαντασου οτι ειναι ακομη μικρα.ακομη δεν εχω τραυματισμους αλλα δυσκολα τα πραγματα τα κοβω...ελπιζω να σε βοηθησα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Aυτή είναι τυπική συμπεριφορά "ισοδύναμων" ψαριών,που σε καμία περίπτωση δεν είναι τα labeotropheus με τα maingano.Εκτιμώ πως σχετικά σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση,χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.Πάντως,όσο μεγαλύτερος πληθυσμός τόσο καλύτερη διασπορά της έντασης(τα 8 σου συνολικά ψάρια,φίλε odin,αν τα κάνεις 14-15 θα δεις πολύ καλύτερες και ηπιότερες συμπεριφορές).
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω sreargunner για την προταση σου αλλα εχω 200 λιτρα μπορω να βαλω και αλλα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς!Και κατα προτίμηση maingano.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ σ`ευχαριστω...
![]() ![]() ![]() ------------------------- οκ σ`ευχαριστω... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 31-03-08 στις 20:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|