|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ BILL the mastoras θα σας ενημερώσω σύντομα
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα θα πάρω το ecco 2236. Τελικα το internet ειναι μονοδρομος γιατι πηγα σε μαγαζια και το βρηκα τουλαχιστον 30 με 40 euro παραπανω
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν χρειάζεσε και άλλα πράγματα τότε ναι αλλιώς θα σου έρθει σχεδόν μια ή άλλη αν η διαφορά είναι 30 ευρώ διότι έχεις και τα μεταφορικά και τον χρόνο.
|
|||
|
|||
![]()
Kαι την εγγύηση....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπορειτε λιγο να μου το εξηγήσετε αυτο?Σας εχει τυχη ποτε κατι παρομιο.(Εννοω με την εγγυηση)
Επισης οπως περιγραφω πιο πανω το υδρομετρο που μου στειλαν ηρθε σπασμενο.Τους εστειλα e-mail και τιποτα!Δεν μου απαντησαν! Αλλα με μεγαλη μου εκπληξη πριν λιγες μερες μου ηρθε στο ταχυδρομιο ενα δεμα και τι να δω! μου στειλαν το υδρομετρο ξανα σε καλυτερη συσκευασια μια χαρα χωρις να ζητησουν τιποτα |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα πήρα το Eheim ecco 2232 ειναι το πιο μικρό της σειρας αλλα πιστευω ειμαι ενταξει. 3 λιτρα καδο 400l\h ροη. Το πηρα απο αθηνα,το βρήκα ιδια τιμη με γερμανια. Δεν μπορεσα να καταλαβω πια ειναι η ροη του φιλτρου ωστε να βαλω με την σωστη σειρα τα υλικα.Το δικο μου εχει 2 καλαθια στο κατω εχο το αντιφοσφορο και πανο ανθρακα και ενα ασπρο σφουγγαρι για να μαζεψει λιγο οτι υπαρχει μεσα στο ενυδρειο απο βρωμια.
Παιζει ρολο η σειρα τον υλικων η οχι? |
|
||||
|
||||
![]()
Η ροη ειναι απο κατω προς τα πανω!
Η σειρα των υλικων δεν εχει σημασια για μενα αν και οι περισσοτεροι απ οτι εχω ακουσει βαζουν πρωτα τον ανθρακα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριος στην παρέα. Σας παρακαλώ διαβάστε :) | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 70 | 27-02-08 13:07 |
Προσοχή-Διαβάστε και αυτό... | TAN | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 10-12-04 19:17 |
Διαβάστε πριν ξεκινήσετε καινούριο θέμα (νέοι και παλιοί). | Giorgos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 01-06-04 22:07 |