|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά και διάφορα... όπως. Brachydanio rerio, Neon, Puntius Titteya, Guppy, Corydoras aeneus, Betta splendens, Xiphophorus helleri, Black molly και ένα γλύφτη που δέν ξέρω ακριβώς τί είδος είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
λιγο ασχετο με το θέμα, αλλα πολλα για τα λιτρα σου, κ ασυμβατα μου φαινοντε τα ψαρακια σου...
|
||||
|
||||
![]()
Η Cabomba caroliliana για ν' αναπτυχθεί σωστά θέλει πολύ φως και ανάλογο Co2 http://www.tropica.dk/productcard_1.asp?id=015
Έχει πολλά φυτά με λιγότερες απαιτήσεις , όπως οι ανούμπιες που ήδη έχεις . Στη σύνθεση και ποσότητα ψαριών είσαι φάουλ. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω οτι είμαι φάουλ βρε παιδιά μήν βαράτε καινούριος είμαι.Τα ψαράκια τα πήρα γιατί μου είπαν οτι είναι Ο.Κ με τα λίτρα μου και είναι και συμβατά μεταξή τους.Γι'αυτό ψάχνω μεγαλήτερο ενυδρείο για να τα ξεχωρήσω κιόλας.Δέν μου είπατε τελεικά φταίνε τα ψάρια μήπως που μαδάει η καμπόμπα?
|
|
||||
|
||||
![]()
το black molly παλια μου ειχε κανει κατι στραβες με λεπτοφυλλα φυτα..αλλα δε μπορω να πω με σιγουρια...δεν ειναι και σαν τα δολλαρια...προσεξε παντως τη συμπεριφορα του...
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως τα molly στην προσπάθειά τους να φάνε άλγη .
|
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι πάλι μετά απο λίγες μέρες... Ενώ το φυτό μου άρχησε να παίρνει τα πάνω του με το λίπασμα και την λάμπα που έβαλα παρ'όλα αυτά μέρα παρα μέρα βλέπω απο ένα κοτσάνι του φυτού μου να επιπλέει και το ξαναφυτέυω.Πώς βγαίνει? ? ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί ξύλο, τί πέτρα??? | Genirous | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 07-02-10 14:03 |
Κάτι τρέχει με το ψάρι... | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 29-08-06 11:35 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |
υπαρχει κανεις απο θεσσαλονίκη που να εχει labido yellow | maria-paok | Malawi | 2 | 12-01-05 00:52 |
κάτι τρέχει | harris | Δίσκοι | 8 | 09-11-04 19:27 |