|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε ενα κοπο και δες και για μενα:ΑΝΤΩΝΗΣ1980 ΑΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ON-LINE.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι φίλε.
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσβαση στο φόρουμ του ΠΣΦΕ έχουν όλα τα οικονομικώς εντάξει μέλη αφού συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής στο φόρουμ και ακολουθήσουν την διαδικασία ενεργοποίησης που περιγράφεται εκεί.
Από εκεί και πέρα...όσοι έχουν πρόβλημα ας στείλουν ένα μέιλ στο info@aquarist.gr και θα το λύσει ο διαχειρηστής του φόρουμ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Λίγη υπομονή τότε και θα λυθεί το θέμα σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί κάποιος απο τους admin να μου δώσει access στο Forum?
Έχω γραφτεί στο σύλλογο και έχω συμπληρώσει και το application |
|
||||
|
||||
![]()
Έκανες registration στο φόρουμ ;
|
|
||||
|
||||
![]()
και το δικο μου προβλημα παρακαλω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη το δικό σου νομίζω οτι οφείλετε σε θέμα στο pc σου, έχεις δοκιμάσει από άλλο pc την πρόσβαση?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν οφειλεται στο πισι, κι αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα, μπηκα κι εγω απ το πισι μου με λογαριασμο αλλου μελους και τοκανε και σε μενα.
Λιγη υπομονη να βρουμε τον προεδρα που τρεχει τρεχει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δοκιμασα και σε αλλα Η/Υ με τον κωδικο μου αλλα τιποτα. Συγκεκριμενα δοκιμασα σε αλλο μελος του ΠΣΦΕ ο οποιος δεν εχει κανενα προβλημα με το ποσταρισμα. εκανε αποσυνδεση και συνδεθηκα με τον δικο μου κωδικο. το προβλημα παραμενει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο forum | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 4 | 05-11-06 03:08 |