|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να είναι jpg και με διαστάσεις 800Χ600 και δεν θα έχεις πρόβλημα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα την ανεβασω το βραδακυ και οποτε μπορεσετε μου λετε την γνωμη σας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να λοιπον οι φωτο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και απειρος με την αλμύρα νομίζω οτι ο φόβος των ψαριών σου έχει να κάνει περισσότερο με το γεγονός οτι δεν έχεις τις απαιτούμενες κρυψώνες γι' αυτά, δηλαδή έχεις πολύ λίγο βράχο.
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Πασχάλη. Θες τον τριπλάσιο βράχο από αυτόν που έχεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σου είπα και παραπάνω , κρυψώνες!!!Τα ψάρια σου δεν έχουν ένα μέρος που να ξέρουν οτι μπορούν να προφυλαχθούν με αποτέλεσμα το στρες.Να μια καλή αιτία για το ick του japonicus και για την τρομάρα απο τον μαγνητη και την διέλευση μπροστά απο το ενυδρείο!Όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω θές αρκετό βράχο ακόμα!!
|
|||
|
|||
![]()
Πας για βράχο γρήγορα....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια... την αλλα εβδομαδα βαζω αλλα 15 κιλα και βλεπουμε
![]() ------------------------- Να ρωτησω κατι τελευταιο. ΤΟ πετ σοπ μου ειπε οτι θα φερει βραχο αλλα θα ειναι ακουραριστος. Και του ειπα εγω να τον κρατησει γιγο καιρο για να κουραριστει. Ενοειται οτ θα τον πληρωσω προκαταβολικα. Μου ειπε περιπου 14 με 15 ευρο το κιλο ειναι καλα? Μηπως πρεπει να του τον αφησω πιο πολυ καιρο για να κουραριστει? Φοβαμαι μην μου ανεβασει αμμωνια? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ton12 : 28-03-08 στις 10:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστια δίσκων. | johnny98130 | Δίσκοι | 4 | 06-01-05 21:33 |
Αρρωστια δισκου | dantouan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 37 | 26-07-04 16:51 |
ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??? PLEASE HELP ME! | gordons | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-09-03 12:34 |
Kribensis: αρρωστια(?) και φυλο | FfF | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 6 | 21-05-03 16:06 |