|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ξανθη τελικα? οκ.....δεν υπαρχει προβλημα..
|
||||
|
||||
![]()
ουτε απο μενα, λες να ειμαστε περισοτεροι...?
χαρίλαε θα κανωνοσεις μερος?
|
||||
|
||||
![]()
Μερος, αν δεν εχει κανενα γνωστο ο Χαριλαος, εχω εγω ενα γνωστο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν μπορώ να ορκιστώ για τίποτα για τα επόμενα 2 Σαβ/κα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντώνη για ποιο μαγαζί λες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγόρια ... κάτι δεν μου κάθετε καλά!
Γιατί γίνετε συνάντηση μια μέρα πριν την συνάντηση της Θεσ/νίκης; Μήπως θα ήταν καλύτερα να το κανονίζαμε να γίνετε στο μέσον των συναντήσεων της Θεσ/νίκης; Εγώ παράδειγμα δεν μπορώ να είμαι και στις δύο! Υποχρεωτικά θα πρέπει να πάω μόνο σε μια! Δεν θέλω να μπαίνω σε δίλημα! Βέβαια έχω πολλές υποχρεώσεις και ο χρόνος μου είναι κλεμένος -όπως είχα πει- γι ' αυτό αν βολεύει σε σας, μην υπολογίζετε σε μένα!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δε μπορεσα να εχω αδεια ωστε να προλαβω και την συναντηση της θεσσαλονικης....ηρθα μια βδομαδα νωρις....αλλα καταλαβαινω οποιον θελει να βρισκεται στην θεσσαλονικη........το θεμα ειναι πως εμεις οι πιο μακρινοι δυσκολα παμε αυθημερον θεσσαλονικη ενω πιο ευκολα παμε ξανθη κομοτηνη η καπου εκει τελος παντων...λουσυ εσυ εισαι τυχερη γιατι εισαι καπου αναμεσα.....
ισως τωρα που και η λουσυ δε μπορει μαλλον λογω καιρου....να βρεθουμε για 5/4 μιας και το ξεκινησαμε (και ζητησα και ρεπο εκεινη τη μερα ...χαχα...)...αλλα μελλοντικα θα συμφωνησω να μην ειναι πολυ κοντα οι συναντησεις οι δικες μας και της θεσσαλονικης ωστε να μπορουμε να παρευρισκομαστε σε οσες περισσοτερες μπορουμε...
|
||||
|
||||
![]()
Οκ lucy δεν μου περασε καθολου απο το μυαλο.Οντως ειναι λιγο ζορι να εισαι και στις 2 συναντησεις.Λοιπον ή γινεται η συναντηση 5-4-08 και προσεχουμε απο την επομενη ή αν δεν ειναι προβλημα μεταφερουμε αυτη στις 19-4-2008.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω παιδια γιατι θα ειμαι Θεσσαλονικη εκεινες τις μερες!
Μαλλον θα ερθω γυρνωντας! Δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |