|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τι ψαρια προοριζεται?
Εμένα μου χτυπαει ασχημα το "50 εκ. πλατος". Έχει αποδειχθει οτι το τελικο αποτέλεσμα ειναι συνηθως καλυτερο όταν το πλατος ειναι τουλαχιστον 60 πόντους... Βλέπε πχ το ενυδρειο του Mizi. Εγω πάντως αν εφτιαχνα custom ενυδρειο, σε καμια περιπτωση δεν θα το έκανα μικροτερο απο 60 πόντους, ίσως και 70... |
|
||||
|
||||
![]()
ελλειψη χωρου γι αυτο κ 50 εκ το πλατος.
spookie περιπου ποσο σου στοιχισε?αν θες στειλε μου σε π.μ. δηλαδη παιδια λετε 12αρι?με 15αρι δεν θαναι πιο σιγουρο? επισης ποια σιλικονη θα προτεινατε? ------------------------- πατριωτη αντωνη οπως βλεπεις το θεμα αρχιζει κ παιρνει διαστασεις,ευχαριστω για την προθυμια.ελπιζω να τα καταφερω,απο εκει κ περα η καλη παρεα παντα χρειαζεται,.ελπιζω να καταφερω να παραβρεθω σε καποια συναντηση κ να γνωριστουμε επιτελους ------------------------- φιλε panousojet δεν ξερω απο sump,αν κ ακουγεται πολυ καλο δεν ξερω αν θα το καταφερω,.εχω διαβασει σχετικα αλλα το φοβαμαι. δεν ξερω ποσο νερο πρεπει να πεφτει,αντιστοιχα τι αντλια θελει για να ανεβαινει η ιδια ποσοτητα νερου,τι γινεται σε περιπτωση διακοπης ρευματος κ πολυ θαθελα να μαθω πως ξεκιναει να λειτουργει το συστημα. γεμιζουμε το ενυδρειο κ το sump κ ξεκιναμε την ροη η αφηνουμε να γεμισει τι sump απο το ενυδρειο κ μετα συμπληρωνουμε? ευχαριστω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fitilakias : 24-03-08 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η λογικη λεει οτι με 12αρι και σωστα τοποθετημενα τις κοντρες δεν εχεις να φοβασαι.απο σιλικονες μπορεις να χρησιμοποιησεις αφοβα τις logo1000, den braven aqua silicone που ειναι δοκιμασμενες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως για φιλτρο σιγουρα να πας σε samb.Θα γλιτωσεις απο πολλες σκοτουρες και λεφτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
πατριωτη αντωνη οπως βλεπεις το θεμα αρχιζει κ παιρνει διαστασεις,ευχαριστω για την προθυμια.ελπιζω να τα καταφερω,απο εκει κ περα η καλη παρεα παντα χρειαζεται,.ελπιζω να καταφερω να παραβρεθω σε καποια συναντηση κ να γνωριστουμε επιτελους ------------------------- Eλα αν μπορεις στην συναντηση στις 05/04/2008 ημερα Σαββατο. |
|
||||
|
||||
![]()
οταν εννοεις σκοτουρες nik25 του στυλ??
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.
εγω παιδια εχω ενα που εχει διαστασεις 180 χ 60 χ70 με 10mm τζαμι πεντε χρονια τωρα και δεν εχω κανενα προβλημα . πλαισιο με σαρανταρα γωνια πανω κατω και 3 κοντρες στο πανω πλαισιο . καθετες γωνιες εικοσαρες στις 4 γωνιες. και εχω βαλει σιλικονη της wirth για ενυδρεια . ------------------------- ![]() το ενυδρειακι μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panteli1 : 24-03-08 στις 23:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι, το 80 για ύψος είναι κομματάκι δύσκολο... Ενώ απ'την άλλη το βάθος είναι καλό να είναι όσο περισσότερο γίνεται (αιθητικά & πρακτικά). Σου το λέω εκ πείρας. Για τον ίδιο λόγο (περιρισμένο βάθος σε συγκεκριμένο χώρο) κάναμε κι εμείς το δικό μας ψηλό και στενό, αλλά στην πορεία το μετανιώσαμε.
Γιατί να μην τα καταφέρεις με το sump? Αν πιάνουν τα χέρια σου και το έχεις μελετήσει καλά, όλα γίνονται! Συμφωνώ κι εγώ ότι είναι καλή λύση για τα λίτρα που θέλεις (και πιο οικονομική!). Παραπάνω τεχνικά δεν κατέχω για να σου πω λεπτομέρειες (είναι αρμοδιότητα του άντρα του σπιτιού ![]() Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εκανα μεγαλη βλακεια;;;;; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-02-08 10:01 |
Τελικα πηρα την αποφαση | mindlord | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 30-01-08 02:35 |
Μεγαλη θνησιμοτητα γκαπυ | jimfytakis | Ζωοτόκα | 5 | 28-06-07 23:12 |
Aκομα Μια Μεγαλη Στιγμη...... | santzos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 16-01-07 19:26 |
αποφαση εληφθη-κιχλιδες!! | ranaki | Malawi | 6 | 06-02-06 19:17 |